HŰHA

Búcsút mondott a színpadnak a népszerű magyar színésznő

Csak úgy ragyogott a boldogságtól Földes Eszter, akit kollégái búcsúztattak hétfő este utolsó előadása, A bolond lány után.
  • Szerző: Totti

A gyönyörű színésznő az elmúlt hetekben egymás után minden szerepét leadta, mert szeretne most már a kisbabájára figyelni. De nem csak Földes Eszter, férje, Lovasi András is megkönnyezte, amikor a Karinthy Színház igazgatója megjelent a színpadon és egy csokor virággal elbúcsúztatta a várandós színésznőt.

A bolond lány utolsó előadásán már látszott a színésznő szépen gömbölyödő pocakja. Földes Eszter és a Kispál és a borz egykori frontembere 2013-ban ismerkedtek meg, két évvel később titokban összeházasodtak. Aztán nagyobb házba költöztek, ahol már a gyermekszoba is helyet kapott. December 15-én a színésznő hivatalos Facebook-oldalán jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Esztert az utolsó előadása után kollégái és Karinthy Márton kis fogadással lepte meg. A meghatódott művésznő  lapunknak elárulta, már reggel pityeregve ébredt.

„Az elmúlt két évben ez volt a legkedvesebb szerepem, ehhez kötődtem lelkileg a legjobban, mert én is olyan bolondos vagyok. Ezért ettől a legnehezebb megválni - kezdte a %%-nak Földes Eszter. – Ezért is könnyeztem meg. De most egy más szerep vár rám, szeretnék felkészülni a kisbabánk érkezésére..."

 

Hogy mit mesélt még várandósságáról Földes Eszter, azt elolvashatod a %% napilap szerdai számában. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?