HŰHA

Bú­csút mon­dott a szín­pad­nak a nép­szerű ma­gyar szí­nésznő

Csak úgy ra­gyo­gott a bol­dog­ság­tól Föl­des Esz­ter, akit kol­lé­gái bú­csúz­tat­tak hétfő este utolsó elő­adása, A bo­lond lány után.
  • Szerző: Totti

A gyönyörű színésznő az elmúlt hetekben egymás után minden szerepét leadta, mert szeretne most már a kisbabájára figyelni. De nem csak Földes Eszter, férje, Lovasi András is megkönnyezte, amikor a Karinthy Színház igazgatója megjelent a színpadon és egy csokor virággal elbúcsúztatta a várandós színésznőt.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A bolond lány utolsó előadásán már látszott a színésznő szépen gömbölyödő pocakja. Földes Eszter és a Kispál és a borz egykori frontembere 2013-ban ismerkedtek meg, két évvel később titokban összeházasodtak. Aztán nagyobb házba költöztek, ahol már a gyermekszoba is helyet kapott. December 15-én a színésznő hivatalos Facebook-oldalán jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Esztert az utolsó előadása után kollégái és Karinthy Márton kis fogadással lepte meg. A meghatódott művésznő  lapunknak elárulta, már reggel pityeregve ébredt.

„Az elmúlt két évben ez volt a legkedvesebb szerepem, ehhez kötődtem lelkileg a legjobban, mert én is olyan bolondos vagyok. Ezért ettől a legnehezebb megválni - kezdte a -nak Földes Eszter. – Ezért is könnyeztem meg. De most egy más szerep vár rám, szeretnék felkészülni a kisbabánk érkezésére..."

Hogy mit mesélt még várandósságáról Földes Eszter, azt elolvashatod a napilap szerdai számában. Keresd az újságárusoknál!