NÍNÓ

Fi­gye­lem, nagy erők­kel ke­re­sik ezt a 17 éves ma­gyar lányt

A du­na­új­vá­rosi rend­őrök most az ál­lam­pol­gá­rok se­gít­sé­gét kérik, hogy mi­ha­ma­rabb meg­ta­lál­ják Anasz­tá­ziát!
  • Szerző: RIPOST

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eljárást folytat Budai Anasztázia eltűnése miatt. A 17 éves lány még február 27-én délelőtt dunaújvárosi otthonából ismeretlen helyre ment, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Budai Anasztázia hozzávetőleg 155 centiméter magas, teltkarcsú, haja fekete, vállig érő, kékeszöld szemű. Különleges ismertetőjele a jobb vállán található korona alakú tetoválás.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Police.hu

Eltűnésekor piros csizmát, fekete nadrágot és bőrkabátot viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Budai Anasztáziát, felismeri és tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25-510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.