HŰHA

Sosem hal­lott tit­ko­kat mon­dott el ma­gá­ról a Szom­szé­dok egy­kori sztárja

A szí­nésznő őszin­tén val­lott kisfi­á­ról és csa­lád­já­ról, il­letve arról, hogy mire ta­ní­totta meg őt az anya­ság.

Ritkán ad interjút Fehér Anna, a Szomszédok egykori Almája, aki Joshi Bharattal most mégis kivételt tett, és őszintén vallott élete legfontosabb szereplőjéről, a hétéves kisfiáról.

A színésznő szerencsésnek tartja magát, amiért viszonylag későn, ötvenkét évesen megtapasztalhatta az anyaságot.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

"Az elektronikai kütyüket nagyon jól kezeli ahhoz képest, hogy igyekszem ezeket távol tartani tőle. Ő még egy nagyon nyitott, szabadon álmodó kisfiú, aki nem él a huszonegyedik században" - mondta el a színésznő, aki kézműves játékokkal fejleszti kisfia készségeit.

"Úgy vigyázok rá, mint egy Cerberus. Csoda az, ami egy ennyire késői és szokatlan várandóssággal történt velem. Ennek nagy ajándéka, hogy én már nem azon gondolkodom, hogy a pályámat vagy az anyaságot válasszam. Itt már nincs vagy-vagy. Ami megtalál, az megvár és megtörténik velem. Van ezért egy jóízű szabadság és bizonyosság a döntéseimben" - fogalmazott Anna, aki szerint sosincs késő az anyaságra.

"Amióta Barnabás megszületett, annyi mindent tudtam meg magamról, a múltamról vagy éppen az édesapjával közös múltunkról. Jobban ismerem magamat, mint előtte bármikor" - mondta el a Jászai Mari-díjas színésznő.