EZO

Ezt kell ten­ned, hogy be­vonz­zad a sze­ren­csét az éle­tedbe

Hi­szel a vé­let­le­nek­ben, vagy in­kább azt gon­do­lod, min­den előre el­ren­del­te­tett? Ha ez utóbbi cso­portba tar­to­zol, akkor azt is tud­nod kell, hogy képes vagy "be­von­zani" a jó és ér­té­kes dol­go­kat az éle­tedbe. Per­sze csak akkor, ha te­szel érte! Meg­mu­tat­juk, ho­gyan gon­dol­kodj, és cse­le­kedj!

Először is higgy benne!

Az első lépés, hogy elhiszed, hogy a vágyott dolog vagy esemény a tiéd lehet. Amíg ugyanis nem hiszed el, hogy megérdemled, addig nehéz lesz elfogadnod, ha mégis megérkezik az életedbe, és félő, hogy az utolsó pillanatban valamilyen öntudatlan cselekvéssel a saját utadba állsz.

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Fogalmazz kijelentő módban!

Az Univerzum, és az agyunk sem érti a „nem” szót. Vagyis ha tagadást fogalmazunk meg, például „nem szeretném elveszíteni a munkahelyemet”, akkor úgy értelmezi: „munkahely elvesztése rendel”! Így aztán inkább kijelentésként fogalmazd meg, mit szeretnél, és amennyire lehet a bizonytalankodást is kerüld: „álom-munkahelyet kérek!” Ha megvan a cél, kérd az Univerzumtól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lásd magad előtt!

Képzeld magad elé minél élénkebben, hogy már megvan, amit szeretnél. Lásd magad előtt a színét, érezd az illatát, és ami még fontosabb, éld át az érzést! Merülj el a gondolataidban megfogalmazott sikerélményben!

Tegyél érte!

Sült galambok sajnos nem repkednek a levegőben, így a gondolati felkészülés mellett tenned is kell érte, hogy elérd a célodat, nézz körül, milyen lehetőségeid vannak, és igyekezz kihasználni ezeket.

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Fogadd el!

Ha megkapod, amit szerettél volna, szabadulj meg a rossz érzésektől, és a lelkiismeret-furdalástól. Emlékszel mi volt az első lépés? Hidd el, hogy megérdemled a jó dolgokat. Mindez persze nem jelenti azt, hogy ne kellene hálásnak lenned érte, és mindazért, ami jó az életedben! Minden nap fogalmazd meg, hogy mi mindenért lehetsz hálás, és éld át ennek érzését!