INSIDER

Ezért lassú ma reg­gel a for­ga­lom a fő­vá­ros felé

Erős a for­ga­lom a fő­vá­ros kör­nyé­kén és a be­ve­zető út­vo­na­la­kon. Aki reg­gel tart Bu­da­pest irá­nyába, az tor­ló­dá­sokra, du­gókra szá­mít­hat.

Az M3-ason a főváros felé vezető irányban Bag térségében és az M0-s csomóponttól befelé akadozik az előrejutás –írja az Útinform.

Az M0-s autóút délió részén,  az M1-es felé vezető oldalon az M51-es csomópontnál és a Nagy-Duna-hídnál is lelassult a közlekedés.

EZT OLVASTAD MÁR?

Ma az eső és az erős szél is befolyásolja a közlekedést.

Elsősorban nyugaton, északnyugaton lesz erős szél, akár viharossá is fokozódhat az északnyugati szél, illetve sokfelé kell esőtől vizes útszakaszokra számítani.

Az M0-s autóút és az M7-es autópálya csomópontjában burkolathibák miatt vezettek be korlátozást.

Az M0-s autóúton az M5-ös felől érkezve az M7-es Balaton felé vezető oldalára történő felhajtásnál a két sávból csak egy sáv járható. Lezártak egy forgalmi sávot az M1-es és az M0-s autóút csomópontjában. A Tatabánya felől érkezők az M0-s autóútra vezető két sávból csak a belső sávot használhatják.

Eközben a címlapon

Az M1-esen Budapest felé már az M0-ra való felhajtás előtt a biatorbágyi felhajtótól egészen az M0-s autóútig a külső sávot lezárták, így az 1-es főútról Biatorbágynál az M1-esre felhajtók csak egy rövid gyorsítósávot használhatnak, és az M0-s autóútig csak két sávon haladhatnak. Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös felé a 3-as km-nél a szélső sávot továbbra is zárva tartják. A lezárás az M7-esre való kihajtást nem zavarja.