FÜLES

Ezért kelt el áron alul Bajor Imre fülei birtoka!

Re­kord­idő alatt kelt el a 2014-ben el­hunyt szí­nész vil­lája Fülén, igaz, a több­szo­bás há­zért csu­pán be­csült ér­té­ké­nek har­ma­dát fi­zet­ték. Most ki­de­rült, mi áll­hat a hát­tér­ben.
  • Szerző: Doris

Ahogy arról a már beszámolt, Bajor Imre fülei birtoka nemrég új tulajdonosra talált. A 183 négyzetméteres ház még karácsony előtt került fel az internetre, január végén pedig már nyoma sem volt a hirdetésnek. A villa állítólag becsült értékének harmadáért kelt el, mindössze 36 millió forintot fizettek érte.

A Bors információi szerint Bajor özvegyének, Ildikónak nem is volt más választása. A lap úgy tudja, hogy a ház tulajdonosa nem Bajor és ő, hanem a 2014-ben elhunyt színész cége, a Csóközön Kulturális Szolgáltató Betéti Társaság volt

EZEKET OLVASTAD MÁR?
ami jelenleg is végelszámolás alatt áll.

Bajor halála után beltagságát hárman örökölték: felesége és két gyereke, Marci és Lili. A végelszámolás ténye arra utal, hogy a színész tetemes adósságát mind a mai napig nem sikerült kiegyenlíteni, állítólag Kicsihuszár nevű becsődölt étterme az, ami még mindig viszi a pénzt.

"Ha egy cég nem tudja rendezni az adósságait, végelszámolás alá kerül, ahol a végelszámoló cég mindent megpróbál pénzzé tenni, amit lehetséges, hogy abból rendezze a tartozásokat. Ilyen esetben az ingatlan eladása a végelszámoló cég hatáskörébe tartozik."

- magyarázta a Borsnak, dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Így vélhetően a végelszámoló cég döntött úgy, hogy becsült értékének töredékéért hirdeti meg a legendás színész egykori otthonát, hogy minél gyorsabban pénzhez jusson.

Eközben a címlapon

Arról egyelőre nincs információnk, hogy a családtagok közül örökölt-e bárki is az árból, ám mivel az ingatlan egy cég tulajdonában állt, elképzelhető, hogy egy forintot se láttak a 36 millióból.