FÜLES

Ezért ha­lo­gatja térd­mű­tét­jét Mé­szá­ros Árpád Zsolt

Mé­szá­ros Árpád Zsolt ta­valy de­cem­ber­ben az Ope­rett­szín­ház­ban a Re­becca című elő­adás fő­pró­bá­ján rosszul lé­pett és hosszú ideje ra­kon­cát­lan­kodó térde ismét meg­sé­rült!
címkék:

A színész térde nem először dagadt be és okozott hatalmas fájdalmat, így az orvosai műtétet javasoltak, de a beavatkozásra azóta sem került sor MÁZS elfoglaltságai miatt. Árpi alternatív gyógymódokkal próbálkozik és különböző olajokkal csökkenti a fájdalmát.

Fotó: Markovics Gábor

„Rossz a térdem, de addig nem fekszem kés alá, ameddig nem feltétlenül muszáj. Egyelőre alternatív gyógyászati módszerekkel próbálkozom és bekötött térddel járok mindenhova. De nagyon sok előadásom van, ezért megpróbálom addig húzni a műtétet, ameddig csak tudom" - mondta lapunknak a színész, aki szerint a munkából sem eshet ki, hiszen a színházban csak nehezen tudnák őt pótolni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Még nem született meg az az ember, aki megfelelő lenne arra, hogy engem pótoljon!

– mondta nevetve a színész.

„Az elmúlt években rengeteget dolgoztam, így ha megtehettem volna, hogy megműttessem a térdemet, akkor már megműttettem volna. Ez azt jelenti, hogy szükség van rám olyan darabokban és élethelyzetekben, ahol elméletileg pótolhatatlan vagyok, és ez nagyon jó érzés. Hátha a térdem is észreveszi ezt és meggyógyul műtét nélkül” - fejezte be MÁZS.

címkék: