FOCI-EB

Ezért druk­kol itt­hon­ról Gera Zoli fe­le­sége!

Gera Tímea el­mond­ha­tat­la­nul büszke fér­jére és az egész vá­lo­ga­tottra egy­aránt. A fa­mí­lia itt­hon­ról szo­rít a fi­úk­nak. Timi azt is el­árulta, hogy miért.
  • Szerző: BDF

Ki ne tudná: 2-0-ra verte meg a magyar válogatott az osztrák csapatot, amivel minden magyar embernek hatalmas örömöt okoztak. Így tettek Gera családjával is.

„Óriási élmény, szavakat nem találok” – kezdte Tímea, aki azért az érem másik oldaláról is mesélt.

A gyerekek nagyon hiányolják apjukat. Régóta nem látták őt.

Az elmúlt másfél hónap azért nekünk, mint családnak, elég nehéz volt.

"Én, mint anya, mint feleség ezt könnyebben feldolgozom, hiszen az elmúlt tizenkét év erről szólt. De ezt a gyerekeknek nem lehet megmagyarázni."

Hiányolják apjukat, jobban örülnének, hogy ha fizikai valójában láthatnák már. Ez most kicsit nehéz, de hát együtt túl leszünk rajta

– magyarázta Gera Timi a Mokkában, aki nagyon büszke férjére, ugyanis a rengeteg munka mellett apaként is kiválóan helyt áll.

„Fantasztikus apa, imádja a gyerekeit. Igyekszik minden szabadidejét velünk tölteni”

Eközben a címlapon

Tímea sokat gondolkozott azon, hogy itthon, vagy a helyszínen szurkoljon-e Geráéknak. Végül úgy döntött, hogy a gyerekekkel együtt a tévékészülék előtt követi végig a meccseket.Most azt is elárulta, hogy miért.

Sokat vacilláltunk ezen. Menjünk, vagy ne. Végül a gyerekek miatt is úgy döntöttem, hogy nem. Ráadásul a hírek sem voltak olyan jók Franciaországról. Jobbnak láttuk azt, hogy itthon, békességben követjük végig az Eb-t.”