LELKIZŐ

Ezért dobta ki a kínai mil­li­ár­dos­nőt a ma­gyar sztár­mo­dell

A mo­dell már nem bírta, hogy "el­tar­tott fi­ú­nak" nézik, ezért in­kább ki­lé­pett a kap­cso­lat­ból...
  • Szerző: Ripost

Hatalmas port kavart Amerikában és itthon is, amikor két és fél évvel ezelőtt kiderült, hogy a legsikeresebb magyar sztármodellünk, Zahorán Bertold a dollármilliárdos kínai üzletasszony, Wendi Deng mellett találta meg a boldogságot. Nemcsak azért, mert a hölgy a világ egyik leggazdagabb embe­re, Rupert Murdoch médiamogul exfelesége, hanem mert 26 évvel idősebb a sármos, mezőberényi egykori kosarasnál.

Rögtön be is indult a pletykagyár, hogy Wendi csak a legújabb játékát látja a modellben, és hogy kapcsolatuk csak tiszavirág életű lehet, ám az idő a szerelmeseket igazolta. Két és fél év után, most nyáron azonban mégis zátonyra futott a kapcsolatuk.

Bertold a Borsnak kendőzetlen őszinteséggel mesélt Denggel való kapcsolatáról, és szakításuk okait sem titkolta.

Mindenki csak annyit látott, hogy egy fiatal pasi egy idősebb hölggyel van. El lettem könyvelve „eltartott fiúnak”, és ez borzasztóan zavart. Az senkit nem érdekelt, hogy én honnan jövök, mit csinálok, mit értem el. Azt vettem észre, hogy Wendi mellett senki sem vesz komolyan, és ezt nem engedte tovább a büszkeségem – kezdte Bertold, aki sokáig állta a sarat, de amikor a karrierje került veszélybe, döntést kellett hoznia. – Hatalmas érvágás volt a karrieremben ez a kapcsolat, és most, hogy külön vagyunk, ér­zem a változást. Már nem va­gyok az árnyéka valakinek, újra Zahorán Bertoldként vagyok érdekes, és ez jó érzés. De a mai napig fontos számomra Wendi, jó a viszonyunk. Nem zárom ki a lehetőséget, hogy később, ha visszaköltözöm Amerikába, folytatódik a kapcsolatunk – árulta el a modell.

Bertold április óta Budapestre tette a székhelyét, innen ingázik a tengerentúlra. A modellkedés mellett pedig magyar üzleti főiskolán tanul.