EZO

Ezek az ener­giák se­gí­tik ok­tó­ber­ben a kap­cso­la­to­dat és a sze­rel­met

Ebben a meg­ha­tá­rozó idő­szak­ban nem­csak a Vé­nusz, de a Bika-te­li­hold is óri­ási ha­tás­sal lehet a sze­relmi éle­tedre. Meg­lévő kap­cso­la­to­dat alap­ve­tően rázza fel az új ener­gia, ha pedig még nincs párod, a no­vem­ber tö­ké­le­tes lehet arra, hogy ki­bon­ta­koz­zon egy új sze­re­lem. Mu­tat­juk mire ér­de­mes oda­fi­gyelni.
  • Szerző: F. E.

Október a 10-es szám rezgésének köszönhetően a januárhoz hasonlóan a kezdeteket hozza el még az év vége előtt. Azonban ez nem feltétlenül egy teljesen új kezdeményezésről szól, hanem sokkal inkább arról, hogy egy új réteg felépítésére kapunk lehetőséget.

Októberben mindannyian új szintre érkeztünk, és ezzel az érettséggel esélyünk nyílik arra, hogy

EZEKET OLVASTAD MÁR?
minden eddiginél közelebb kerüljünk álmaink és vágyaink megvalósulásához.
Fotó: 123RF

A hónapban a figyelem most arra összpontosul, hogy kiknek a társaságával vesszük körbe magunkat, és ez a fókuszált energia előnyös helyzeteket teremt kapcsolatainknak.

Ez pedig nem másnak köszönhető minthogy Vénusz, a szerelem és a szeretet bolygója október 5-étől retrográdba fordul, azaz visszafelé halad.

A Vénusz retrográd ritka csillagászati jelenség, mely arra ösztönöz mindenkit, hogy szívünket megnyissuk és megtisztítsuk a múlt fájdalmas terheitől, valamint üdvözöljük a szeretet egy teljesen új megjelenési formáját életünkben.

A visszafele haladó Vénusz abban a felismerésben is segít, hogy hol vagyunk blokkolva abban, hogy megéljük életünk valódi örömeit.

Az élet időnként rövid és fájdalmas, így az egész lényünket átható öröm megtalálása igazán fontos. A szeretet bolygója rávilágít arra, hogy pozitív és szerető kapcsolatokra van szükség az életünkben.

Lapozz a folytatáshoz!