HŰHA

Sú­lyos sé­rü­lést szen­ve­dett a ma­gyar olim­piai baj­nok

Az olim­piai baj­nok ko­moly fáj­dal­mak­kal küzd és je­len­leg is a di­ag­nó­zisra vár. Három napig biz­to­san nem lép pá­lyára.
  • Szerző: Buter

Dombi Rudolf három napig biztosan nem állhat rajthoz az Exatlon Hungary bajnokcsapatának erőssége, aki így „kispadról” kénytelen követni a Mexikó elleni visszavágó keddi eseményeit.

"Nagyon aggódom a sérülésem miatt. Már az is, hogy kórházba kell járnom, szokatlan érzés.

Diagnózisra várok, hogy mi is van pontosan a lábammal.

Az, amit most a térdemben érzek, borzasztó. Sosem volt még hasonló sérülésem sem, és megfordult a fejemben a legrosszabb lehetőség is, kifejezetten félek attól, hogy haza kell innen mennem, hiszen minden nehézség ellenére nagyon szeretek itt lenni"

- mondta Rudolf, aki reméli, hogy a pálya széléről is hasznos tagja lehet a magyar csapatnak a kedd esti, Mexikó elleni küzdelem során.

"Az különösen fájó pont, hogy így a ma esti meccsen sem tudok „futni”, mert számomra az a legnemesebb feladat, ha az országot képviselhetem. Remélem, ennek ellenére a többiek odarakják magukat és mindent megtesznek, hogy legyőzzük őket.Kívülről próbálom támogatni a csapatot, és nem arra figyelek, hogy milyen rossz, hogy én nem mehetek, hanem a pálya széléről igyekszem a lehető legtöbbet hozzátenni a futamhoz”

- mondta a sportoló.

Eközben a címlapon