NÍNÓ

Évek óta zak­latja a já­ró­ke­lő­ket az óbu­dai mu­to­gató

Fi­a­tal lá­nyo­kat, gye­re­ke­ket zak­lat egy idő­sebb férfi Óbu­dán. A Ri­post­nak be­szá­moló szem­ta­núk sze­rint mez­te­le­nül kiáll ne­gye­dik eme­leti ab­la­kába, majd fel­hívja ma­gára a já­ró­ke­lők fi­gyel­mét és fog­dosni, mu­to­gatni kezdi a nemi szer­vét. A la­kók­nál most be­telt a pohár!
  • Szerző: Ripost

Forrnak az indulatok a III. kerületben, ugyanis a környéken élők le akarnak számolni a mindenki által ismert helybéli „mutogatós” bácsival, aki kiabál minden arra sétálónak. A lakóknak sikerült lefotózniuk, és a képpel együtt tettek ki figyelmeztetést az interneten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Legutóbb anyukámmal sétáltattuk a kutyáinkat a Zápor utcában, és megint megjelent az ablakban a kövér, pucér pasas

– mesélte a -nak Balatoni Betti.

„Kiabált nekünk, majd puszikat dobált, és közben fogdosta magát. Hányingerkeltő látvány volt! Ez egy szép környék, tele van gyerekekkel, nem akarom, hogy a kicsiknek ezt kelljen nézniük! Tenni kell valamit, hogy befejezze a magamutogatást. Ezért osztottam meg a Facebookon a figyelmeztetést.”

A hozzászólások szerint már évek óta ezzel szórakozik az őszes hajú idős ember, aki a szomszédait is megőrjíti a viselkedésével.

„Péternek hívják, nekem 8 évig volt a szomszédom” – írta Betti posztjához egy férfi. „A mutogatáson kívül kedvelt időtöltése a köpködés is, így mi messzire elkerüljük a környékét is. Úgy tudom, már többször megfenyegették. Tavaly nyáron még ott laktunk, egyfolytában azt hallgattuk, hogy „Muci, muci!” meg „Szia, Cica!” és hasonlók. Előfordult, hogy hajnalban arra riadtunk, hogy egy felháborodott apa meglátogatta és számon kérte, mert az ő lányának is mutogatta magát.

Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint a magamutogatás súlyos személyiségzavar, ami akkor fordul elő, amikor gyermekkorban megreked a szexuális fejlődés. A mutogatónak az szerez szexuális örömet, hogy látják őt meztelenül. Mivel azonban a látvány szeméremsértő és rossz hatással van a gyerekekre, a törvény bünteti.

Eközben a címlapon

Megkérdeztük a rendőrséget, indult-e eljárás a férfi ellen közszeméremsértés miatt, későbbre ígértek választ.