ÉLETMÓDI

2018 legütősebb személyiségtesztje megmondja, ki vagy, sőt a jövődet is elárulja!

Ez a személyiségteszt kivételesen komplex és hatásos. Most mindent megtudhatsz.
  • Szerző: Ripost

Ez a személyiségteszt más, mint amit megszoktál. Itt ugyanis nem csupán az derül ki, hogy ki vagy, de még azt is megtudhatod, milyen jövő vár rád. Ennél komplexebb elemzést ritkán láthatsz, ragadd hát meg az alkalmat, és térképezd fel önmagad!

Egy színskálát fogunk mutatni. Válaszd ki, melyik színt érzed legközelebb önmagadhoz. Ezután pedig nézd meg, mit árul el rólad a választásod.

1. Ha a narancssárga árnyalatok közül választottál, akkor ezt tudhatod meg magadról

Magabiztos vagy és szereted, ha rád irányul a figyelem. Szereted az egyensúly az életedben és az új lehetőségeket is keresed. Hajlamos vagy az aggodalmaskodásra és idegeskedésre.

Ha az 1-es árnyalatot választottad: Félsz, hogy megégeted magad. De ne hagyj ki egy kis kalandot, különösen akkor, ha sokáig álmodoztál róla. Legyél óvatos és körültekintő, így a jövőd nagyszerű lesz.

Ha a 2-es árnyalatot választottad: Van valaki az életedben, akiben nem bízol meg igazán, még akkor sem, ha sok kalandban van együtt részetek. Ne hagyd, hogy az illető túl messzire menjen, és átlépje a korlátaidat.

Ha a 3-as árnyalatot választottad: Egészséged aggodalomra adhat okot. Van valami komoly teher az életedben, mely beárnyékolja az örömteli pillanatokat. Vigyázz magadra, és ne hagyd, hogy a félelmek és gondok lenyomjanak!

Ha a 4-es árnyalatot választottad: Valami útjába áll annak, hogy olyan eleven és szórakoztató lehess, mint ami lényedből fakadna. Találd meg az utad a nyugalomhoz, csökkentsd a stresszt, és koncentrálj egy darabig önmagadra.

A további színek megfejtéséért LAPOZZ!


2. Ha a sárga árnyalatok közül választottál, akkor ezt tudhatod meg magadról

Ez a szín boldogságot, örömöt, szórakozást, egészséget és intellektust jelent. Egy merész és összetett szín, melynek sok jó és rossz oldala is van.

Ha az 1-es árnyalatot választottad: magabiztos ember vagy, soha nem hiányzik belőled a motiváció. Na hagyd, hogy a nehézségek az utadba álljanak, tartsd magad a középpontban, koncentrálj a céljaidra, és a siker elkerülhetetlen lesz.

Ha a 2-es árnyalatot választottad: Van egy terhed, egy titkod, melyet magadban tartasz. Ha ettől megszabadulsz, akkor visszanyered azt a kívánt erőt, mely eddig utadat állta.

Ha a 3-as árnyalatot választottad: Úgy érzed, nem használod ki minden képességedet és lehetőségedet. Talán arra lenne szükséged, hogy kicsit kiszakadj, és nyugalomra találj. Lehet, hogy egy orvossal sem ártana konzultálnod arról, hogyan érzed magad az utóbbi időben.

Ha a 4-es árnyalatot választottad: Tartsd távol magadtól azokat az embereket, akik elszívják belőle az energiát. Támaszkodj önmagadra, és vágj bele valami olyasmibe, amit hosszú ideje halasztgatsz, mert eddig túl merésznek tűnt.

A további színekért LAPOZZ!


3. Ha a zöld árnyalatok közül választottál, akkor ezt tudhatod meg magadról

Az irigységet, a kapzsiságot, a féltékenységet társítják ezzel a színnel. Ugyanakkor a természetet, a termékenységet és az egyensúlyt is szimbolizálja. Ez egy harmonikus szín, mely segít neked lendületbe jönni és megvalósítani magad.

Ha az 1-es árnyalatot választottad: Lehet, hogy vannak még dolgok, melyeket hiányolsz az életedből, de ez nem akadályoz meg abban, hogy boldog és elégedett legyél. Kiegyensúlyozott vagy, megengedheted magadnak azt a bátorságot, hogy új dolgokat fedezz fel. Tartsd szem előtt a célod, a motivációd és az utat, melyen elindultál.

Ha a 2-es árnyalatot választottad: Valami új dolgot szeretnél az életedbe. Lehetőleg valami élőt. Ha erre nincs lehetőséged, akkor próbálj ki egy új hobbit vagy szerezz be egy szép növényt. Csak ki kell találnod, mi az, ami a hiányérzeted okozza, és máris minden jobbá válik, hidd el.

Ha a 3-as árnyalatot választottad: Békére vágysz. Harmóniádnak most valami az útjába áll. Derítsd ki, mi a negatív forrás, ami blokkol, és szabadulj meg tőle.

Ha a 4-es árnyalatot választottad: Kemény munkával jutottál el oda, ahol most tartasz. Sok áldozatot hoztál, itt az ideje egy kis lazításnak. Értékeld az apróbb dolgokat is az életedben, ez energiát ad és újra fel tudsz töltődni belőle.

A további színek magyarázatáért LAPOZZ


4. Ha a piros árnyalatok közül választottál, akkor ezt tudhatod meg magadról

A szenvedélyt, a veszélyt, a háborút jelképezi ez a szín. Egyúttal azt is jelenti, hogy sürgős és fontos szükségleteid, vágyaid vannak.

Ha az 1-es árnyalatot választottad: Szükséged van az izgalomra és az energiára. Gondoskodnod kell róla, hogy mindig megfelelő ingerek érjenek, ez nem jelenti azt, hogy el kell veszítened mindazt, amire eddig koncentrálnád, de érdemes olyasmikre helyezned a hangsúlyt, amit korábban elhanyagoltál.

Ha a 2-es árnyalatot választottad: Szenvedélyes ember vagy, érzéseidet mindig kifejezed, de ez a szenvedély az utóbbi időben kissé megkopott benned. Szükséged van valakire az életedben, akivel megoszthatod az érzéseidet.

Ha a 3-as árnyalatot választottad: Dühösnek érzed magad valamiért. Ne hagyd, hogy ez a dolog magával rántson, engedd el, hogy szabad lehess! Minél jobban aggódsz, annál nehezebb helyzetbe kerülsz. A harag ne uralkodjon el rajtad, mert csak felemészt!

Ha a 4-es árnyalatot választottad: Ha most valamiféle csatába kell készülnöd, akkor jó esélyed van nyerni. Nem számít, hogy életed melyik területén vár rád ez a küzdelem, készen állsz a harcra. Õrizd viszont meg a hidegvéredet, hogy könnyebben elérd a célod.

A további színek magyarázatáért LAPOZZ


5. Ha a feketét, fehéret vagy a szürke árnyalatait választottad, akkor ezt tudhatod meg magadról

A fekete  nem mindig jelent rosszat, hanem a hatalom, az elegancia szimbóluma is. A fehér a tisztaságot, a szentséget és szüzességet jelképezi, de akár betegségekre és hidegségre is utalhat.

Ha az 1-es árnyalatot választottad: Egy határozott, erőteljes, fenséges ember vagy. Szereted a stabilitást az életedben, értékeled a titokzatos dolgokat. Lehet, hogy szükséged van néhány új barátra, ha elkezdesz unatkozni, valakire, akinek sok energiája van és megoszthatja veled.

Ha a 2-es árnyalatot választottad: Úgy tűnik, hogy megrekedtél. Egyúttal eleganciát és stabilitást is utal. Ne érezz nyomást, kísérletezz a saját tempódban és igényeid szerint, nem kell mindenkinek vakmerőnek és vadnak lennie.

Ha a 3-as árnyalatot választottad: Sokat gondolkozol a mulandóságon. Lehetséges, hogy még nem találtad meg igazi célodat az életben. Talán érdemes egy kis időt szánnod arra, hogy gondolkozz, és elhagynod mindazt, mely túl sok aggódással tölt el.

Ha a 4-es árnyalatot választottad: Egyszerűségre vágysz. Szívesen engedsz be másokat az életedbe és hagyod nekik, hogy a hiányzó színeket behozzák hozzád. Ez jó döntés, mert ez a módszer tud attól megvédeni, hogy elszigetelődj.

A további színek magyarázatáért LAPOZZ


6. Ha a kék árnyalatait választottad, akkor ezt tudhatod meg magadról

A kalandot, a mélységet, a nyugalmat szimbolizálja. A kék egy erős, férfias szín, mely a bizalmat, az őszinteséget, a bölcsességet jelképezi.

Ha az 1-es árnyalatot választottad: Amit keresel, valójában benned van. Ne felejtsd el, hogy benned rejlik a béke, nyugalmad pedig soha nem veszíted el. Ha mégis úgy érzed, hogy ebben megrekedtél, akkor a meditáció segíthet abban, hogy rátalálj arra, ami valójában már a tiéd.

Ha a 2-es árnyalatot választottad: A nyugodt és stabil élet jó dolog, de nagyon unalmas is lehet. Ez pedig akár letargiához is vezethet. Lépj ki kicsit a kényelemből és próbálj ki valami új dolgot. Ettől még nem fogod elveszíteni a békédet, inkább csak jobban fogod érezni magad.

Ha a 3-as árnyalatot választottad: Ha valami úgy érzed, összezavart, lassíts a tempón. Keresd meg a békéd, és ez meg fogja oldani az összes problémádat. Az emberek azt gondolhatják, hogy unalmasan élsz, de na hallgass rájuk, hiszen neked ez az, ami erőt ad és amire szükséged van.

Ha a 4-es árnyalatot választottad: Kalandra vágysz. Ennek nem kell túlságosan rendkívülinek lennie, épp csak arra van szükséged, hogy feltöltsd az energiaszinted. Ez pedig nagyon fontos, ha újra meg szeretnéd találni a belső egyensúlyt.

A további színek megértéséért LAPOZZ


7. Ha a rózsaszín árnyalatait választottad, akkor ezt tudhatod meg magadról

A rózsaszín sokkal több annál, minthogy elkönyveljük egy nőies tónusnak. Jelképezi a szeretetet, a szenvedélyt, az örömöt, a kalandot.

Ha az 1-es árnyalatot választottad: Pozitív és boldog ember vagy, aki hálás mindazért, amije van. De ez nem jelenti azt, hogy ne vágyhatnál többre. Talán valakitől kicsit több figyelemre vágysz, és azt szeretnéd, hogy közelebb lépjen hozzád.

Ha a 2-es árnyalatot választottad: Most a nyugalmat és a pozitív hatásokat keresed. Tudnod kell, hogy ez a világ egyáltalán nem tökéletes, és az ártatlanság és igazságosság, melyet keresel, sajnos soha nem lesz igazán megtalálható. Próbálj meg nyitni, próbálj meg boldoggá tenni valakit. Ha nem is változtatsz meg mindent, jó dolgokat azért tehetsz.

Ha a 3-as árnyalatot választottad: Egy örömteli ember vagy, aki tiszteletben tart másokat. El kell távolítanod a környezetedből azokat, akik visszatartanak. Tudnod kell, mennyit érsz és mi mindenre vagy képes!

Ha a 4-es árnyalatot választottad: Vidám a természetes, és emiatt néha nem vesznek komolyan. Meg kell húznod a határaidat, nem szabad, hogy mások úgy gondolják, a fejedbe férkőzhetnek és megmondhatják neked, ki vagy és mit gondolsz valójában.

A további színek megfejtéséért LAPOZZ

8. Ha a lila árnyalatait választottad, akkor ezt tudhatod meg magadról

Ez az egyensúly, a stabilitás színe. A luxust, az ambíciót, a hatalmas képviseli. Egyedülálló szín, a természetben szinte alig lehet megtalálni.

Ha az 1-es árnyalatot választottad: Azt szeretnéd, hogy az élet lehetőséget adjon kreativitásod és szenvedélyes kiteljesítésére. Nem félsz a magánytól, mert tudod, hogy így rátalálsz a bölcsessége. Magabiztosságod vezet azon az úton, melyen megtalálod, mi a legjobb a számodra.

Ha a 2-es árnyalatot választottad: Meg kell találnod a módját, hogy  megszabadulj a múlttól, a nosztalgiától, mely lefojtja a lelked. A probléma az, hogy túl sok időt töltesz gondolkodással ahelyett, hogy cselekednél valamit. Sokat gondolkozol azon, mit kellett volna vagy mit kellene tenned. Ne gondolkozz, hanem tedd meg!

Ha a 3-as árnyalatot választottad: Megérted, hogy különleges személyiségedet tiszteletben kell tartani. De mivel az emberek nem láthatják, hogy erre mennyire szüksége van, valószínű, hogy nem adják meg neked. Mutass kissé több alázatot: a tisztelet egy kétirányú utca, akkor tudod elnyerni, ha te is megadod.

Ha a 4-es árnyalatot választottad: Nemes ember vagy, akiben sok az erő. De az erődet gyengítheti sok ember, aki körülötted van. Érdemes átgondolnod, tényleg mindannyian olyan fontosak-e az életedben. Kell, hogy néha magaddal is foglalkozz és olykor önmagad helyezd az előtérbe!


Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?