SZTÁRDZSÚSZ

"Imá­dom Bu­da­pes­tet!"- exk­lu­zív in­terjú Eros Ra­maz­zot­ti­val

Az 53 éves vi­lág­sztár már nem elő­ször jár Ma­gyar­or­szá­gon. A Ri­post­nak adott exk­lu­zív in­ter­jú­já­ban töb­bek közt azt is el­árulta, miért imádja annyira Bu­da­pes­tet!
  • Szerző: Doris

Eros Ramazzotti december 12-én ad nagyszabású koncertet hazánkban, a Papp László Budapest Sportarénában.

Fotó: G De Sandre
Fotó: G De Sandre

Kevés lapnak nyilatkozott, a -tal azonban kivételt tett, és olasz nyelven adott nekünk exkluzív interjút!

EZT OLVASTAD MÁR?

: Nem ez az első alkalom, hogy hazánkban jár. Milyen élmények, emlékek fűznek a fővárosunkhoz?

Eros Ramazzotti: - A nyolcvanas évek végétől járok Magyarországra, két élőkoncertet is adtam már Budapesten, idén decemberben lesz a harmadik. Mindig is imádtam Budapestet, egy gyönyörű város a Duna partján. Nekem különösen a budai oldal hangulata tetszik, emlékszem, már elsőre magával ragadott. A magyar közönség fantasztikus, nagyon lelkesek, mindig szívesen jövök ide.

: Mikor döntötte el, hogy profi énekes lesz?

Eros Ramazzotti: - Gyerekkorom óta tudom, hogy a zenével szeretnék foglalkozni. Ez az életem!

Eközben a címlapon

: A szerelmes slágerei különösen népszerűek. Mit jelent önnek a szerelem?

Eros Ramazzotti: - A szerelem és a szeretet mozgatja a világot, ez a két érzés ad értelmet az életnek. A párunk szeretete, a gyermekeink és a családunk iránt érzett szeretet, az embertársaink iránti kötődés, és persze az élet imádata. Erről szólnak a dalaim, ezeket december 12-én élőben is hallhatja a budapesti közönség.

Eros Ramazzotti világszerte több mint 36 millió albumot adott el és már tinédzserkorában megalapozta énekesi karrierjét. Legújabb albuma 2015-ben jelent meg Perfetto, vagyis Tökéletes címmel. Amikor megkérdezték tőle, miért épp ezt a címet adta 14. lemezének, ezt felelte: „Amikor az ember befejez egy munkát, egy projektet vagy bármi mást, ránéz, és egyből tökéletesnek találja.