LELKIZŐ

Vége a sze­re­lem­nek, zá­tonyra fu­tott a ma­gyar sztár­pár há­zas­sága!

A há­zas­pár négy év után, ta­valy dön­tött úgy, hogy tel­jes ti­tok­ban véget vet­nek a kap­cso­la­tuk­nak.

Képtelenek voltak megmenteni a kapcsolatukat, ezért négy év házasság után tavaly teljes titokban szakított egymással Erdélyi Tímea és Szente Vajk.

A házaspár a rengeteg munka miatt távolodott el egymástól, és bár a mai napig rendkívüli módon szeretik egymást, tudták, az egyetlen megoldás az, ha elengedik egymás kezét.

EZT OLVASTAD MÁR?

"A szeretet és a szövetség mindig összeköt majd minket. Szeretjük egymást, az életünk összefonódott szakmailag és emberileg is, barátként támogatjuk egymást. Egy éve már, hogy szétmentünk" - mondta el a Blikknek Erdélyi Tímea, aki férjével együtt adott interjút a napilapnak.

Fotó: Markovics Gábor

Szente Vajk a lapnak elmondta, talán főleg az ő hibája, hogy hagyta ellaposodni a kapcsolatukat, hiszen a rengeteg munka során egyszer sem parancsolt megálljt magának, házasságuk kezdetén pedig többet foglalkozott a munkával, mint a feleségével.

Tímea már új életet kezdett.
Tímea már új életet kezdett.
Fotó: Markovics Gábor

"Ami az én saram abban, hogy ez így alakult, hogy a munkában nem fékezek. Egyszer csak azt éreztem, rabolom Tímea idejét, és nem tudok vele minőségi időt együtt tölteni. Az ő személyisége olyan, hogy ezt a helyzetet sokáig nem tolerálja, és nem is tette" - fogalmazott a színész-rendező.

A házaspár tagjai, bár jó ideje külön életet élnek, nem gondolnak a válásra, Szente szerint ez túlságosan macerás, és egyelőre idejük sem lenne rá.

Eközben a címlapon