MELÓ

Ennyi pénzt ke­res­nek a por­nó­sok iga­zá­ból!

Mit gon­dolsz mennyi pénzt lehet le­akasz­tani egy-egy fel­nőttfil­mes for­ga­tás­sal? Cik­künk­ből a szí­né­szek ke­re­sete mel­lett a stáb többi tag­já­nak gá­zsija is ki­de­rül.
  • Szerző: T.D.

A CNBC kérdezett meg néhány pornóst, hogy mennyit is kapnak valójában. Az összeg attól is függ, hogy ki mit vállal el, s hogy mennyire ismert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A női színész egy klasszikus női-férfi jelenetért 300-1500 dollárt kap, ami 80 és 415 ezer forintnyi fizetést jelent. A leszbi jelenetek 140 ezer forintról indulnak, és 330 ezer forintnál érik el a plafont.

Extrém dolgokért akár 700 ezer forint is elkérhető.

A férfi színész 140 és 415 ezer forintnak megfelelő dollárt vághat zsebre minden egyes filmje után.

A rendező viszi haza a legtöbb pénzt a maga 1000 és 3000 dollár közötti gázsijával, ami ha a maximumot nézzük, 815 ezer forintra rúg.

A pénzért cserébe teljesíteni is kell (Fotó: profimedia.hu)
A pénzért cserébe teljesíteni is kell (Fotó: profimedia.hu)

A sminkesek és fényképészek 140 ezer forintnyi dollárt kapnak.

Eközben a címlapon

Az operatőr, aki az egész látványért a leginkább felelős, meglehetősen kevés pénzt kap feladatának nagyságához képest. Az ő kereste picivel több, mint sminkes kollégájáé, 140 és 200 ezer forint közötti összeget kap.

Fotó: 123RF

A fizetések elsőre jónak tűnnek, de azt tegyük hozzá, hogy igen embert próbáló feladat a felnőttfilmezés, pláne, ha azt vesszük, hogy a legfelkapottabb színészek minden nap forgatnak.