SZTÁRDZSÚSZ

Elvis Pres­ley olyan sze­gény volt, hogy mó­kus­húst evett

Mikor sztár lett, tob­zó­dott a zsí­ros, nehéz éte­lek­ben. Sza­kács­nője me­sélt róla.
  • Szerző: SZB

Bár megengedhette volna magának, hogy a lehető legdrágább, legegészségesebb ételeket egye, Elvis Presley, aki mindössze 42 évesen, épp 39 éve halt meg ( legalábbis hivatalosan), tobzódott a nehéz, kalóriadús ételekben - derül ki szakácsnője visszaemlékezéséből.

Nehéz elhinni

Mary Jenkins Langston szerint Presley maga mondta, hogy

EZEKET OLVASTAD MÁR?

az élet örömei közül számára már csak az evés maradt.

Langston 14 évig főzött a Királyra. Felidézte, hogy amikor ágyba vitte neki a reggelit, gazdagon, ahogyan szerette, Presley azt mondta: "ez finom, Mary", és közben csorgott a karján a vaj. Ezek után nem csoda, hogy a halálában közrejátszott az érszűkülete, a magas vérnyomása és a szívproblémái is.

Fénykorában ilyen deli legény volt
Fénykorában ilyen deli legény volt

Mókushús

Az, hogy nem ismert mértéket, abból is fakadhat, hogy gyermekkorában sokat nélkülözött, volt, amikor mókushúst ettek otthon, hogy ne haljanak éhen.Mikor vagyonos lett, féktelenül hajszolta az élvezeteket, de csak a régi, hagyományos, zsíros, déli ízeket kereste, amiket gyerekkorában nélkülözni kényszerült.

A legenda szerint amikor Presley kórházba került, szakácsnője hot dogot és savanyú káposztát csempészett be neki, mert csak azt kívánta, bár eltiltották tőle az orvosok.