INSIDER

Meg­döb­bentő, hol ta­lál­ták meg a kö­zért elől el­tűnt két ku­tyát - Videó

Nem­csak a gazdi, hanem az in­ter­net népe is meg­ha­tó­dott, ami­kor ki­de­rült, hogy végre meg­lett a már napok óta el­tűnt Ma­szat és Borzi. A ku­tyu­sok 6. ke­rü­leti kö­zért elől tűn­tek el. Az or­szág másik fe­lé­ben ke­rül­tek elő!
  • Szerző: Ripost

"A tizenegy éves Borzit és a hatéves keverék Maszatot a Szondi utcai közért elől kötötték el múlt kedden, nem messze onnan, ahol lakunk" - mondta akkor a -nak a két kutya gazdája. Fejes Sándor a szokásos déli sétára ugrott le a két kedvencével, amikor megtörtént a baj. A gazdi napokig nyomozta, hogyan tűnhetett el két szeretett kutyusa, hiszen mindig duplacsomóra köti a közért előtt a kedvencek pórázát, ezért sem érti, hogyan történhetett.Sándor akkor arra gyanakodott: kutyamaffia rabolhatta el Borzit és Maszatot!

EZT OLVASTAD MÁR?

Sándorék nemcsak a barátokat és ismerősöket, a rendőrséget is mozgósították, sőt, egy Facebook-csoportot is létrehoztak a kutyák keresésére. A csoportot rengetegen látták, különböző kerületekből küldtek be fotókat az utcán kóborló kutyafalkákról, a gazdi viszont kezdte elveszteni a reményt...

Szerda délután végül megjött a jó hír: előkerültek a kutyák!

Sándor egy saját lakásuktól 120 kilométer távolságra lévő településről, Újszászról jelentkezett be. Egy kertes ház udvarán könnyes szemmel mesélte, mennyire hálás, és hogy nagyon megkönnyebbült. Borzi és Maszat is jól van.

A megható videót itt megnézheted!

Eközben a címlapon