ÉLETMÓDI

Elképesztő bizarr dolgot művel a meztelenségfüggő férfi!

Állítólag teljesen kiborul, ha ruhát kell viselnie. Nem is nagyon visel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Míg az emberek egy jelentős része igyekszik minél előnyösebben és divatosabban öltözködni, mások pedig a kényelemre és a praktikumra utaznak, addig akad egy férfi Kanadában, aki állítása szerint egyenesen hideglelést kap mindenféle ruhaneműtől.

Persze nem ő az egyedüli a világon, aki szívesebben van meztelenül, mint felöltözve, azonban az ő viselkedése finoman szólva is extrém.

Hogy mi művel pontosan? LAPOZZ!


Kyle Durack egész egyszerűen mindenhova pucéran mászkál. De nem ám csak a megszokott, nudisták által látogatott és kedvelt helyekre, hanem teljesen hétköznapi helyszínekre is, írja a Metro.

Sőt, egyenesen ragaszkodik hozzá és kivárja, hogy az emberek a kezdeti sokk után tolerálják és megszokják a viselkedését. Neki ugyanis állítólag felér egy megrázkódtatással, ha hordania kell valamiféle ruhát.

Szerinte az a természetes állapot, ha valaki nem visel semmit a saját bőrén kívül. Úgy gondolja, neki ez nem választás kérdése, hanem lényegében korlátozza testét, lelkét és még gondolkodását is, ha valamit fel kell vennie. Bár a legtöbb helyen persze nem tudna büntetlenül meztelenkedni, ezért jelenleg küldetésének tekinti, hogy a társadalom nyitottabb és elfogadóbb legyen, a közélet pedig rugalmasabban kezelje a meztelen megjelenést.

címkék:
És ezeket olvastad már?