LELKIZŐ

Elárulta Gregor Bernadett, mi zavarta őt a házasságban

A színésznő arról mesélt, mi zavarta annyira a házasságukban, egészen meglepő dolgot mond...
  • Szerző: Ripost

A legnagyobb ti­tokban vetett véget házasságának néhány he­te Gregor Bernadett és Szarvas Attila. A válás tényét közleményben ad­ták hírül, de az okáról nem akartak beszélni. Így mindenki csak találgatja, miért lett vége a kívülről teljesen harmonikusnak tűnő színészházaspár szerelmének.

Ezt a harmóniát láthatják, akik ma este a TV2 képernyője elé ülnek és megnézik a csatorna új műsorát, a Sztárok és párok első adását. A páros vidáman játszik együtt. A műsor egy részében azonban különös dolgot mesél magáról a színésznő.

Attilával két és fél év van köztünk, én vagyok az idősebb. Ez pedig borzasztó. Nekem ez szörnyű volt, még sírtam is miatta.

Teljesen kiborultam, hogy öreg vagyok – árulta el a kamerák előtt a 46 esztendős Bernadett.

Persze ez nem bizonyíték arra, hogy a kis korkülönbség miatt romolhatott meg a viszonyuk, de okozhat olyan önértékelési problémákat, amik miatt rosszul érzi magát egy nő.

A tévéműsor ma esti adását márciusban rögzítették, amikor a színésznő még javában férjnél volt, noha a jegygyűrű akkor már egyikük ujját sem ékesítette, amit ki is szúrt a műsorvezető.

Berni ezt a színházi elfoglaltságaival magyarázta, szerinte ugyanis túl nagy macera, ha minden bemutatója alkalmával fel- és leveszi a fogadalmukat jelképező ékszert, írja a Bors.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?