INSIDER

Egy szín­pa­don Soma és a Ka­li­for­nia Egye­tem pro­fesszora

Idén is meg­ren­de­zik az ezo­te­ri­kus ka­rá­cso­nyi fesz­ti­vált, ahol a köz­ponti téma a tu­dat­alatti ha­talma lesz, az elő­adók kö­zött pedig épp­úgy ott van Soma Ma­ma­gésa, mint dr. Bo­ross G. László pro­fesszor vagy Mül­ler Péter író.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap reggel 9-kor kezdődik Budapesten a Villányi úti Konferenciaközpontban a XXII. Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál, ahol  többek között Müller Péter író a szerelem titkairól, dr. Csókay András idegsebész és agykutató arról, mi köze Krisztusnak az idegsebészetnek, Soma Mamagésa pedig a nő és a férfi szerep változásairól tart előadást. A rendezvény különleges vendége lesz dr. Boros G. László, a Kalifornia Egyetem biokémikus orvos professzora, akinek a munkásságát itthon és a tengerentúlon is számos kitüntetéssel ismerték el.

A professzor most megpróbál „tiszta vizet” önteni a fejekbe a kívánatos mennyiségű és minőségű vízfogyasztást illetően. Szendi Gábor, aki eredeti látásmódjával sok zsebben kinyitotta már a bicskát, ezúttal az Alzheimer-kór okairól és megoldásairól mondja el rendhagyó gondolatait.

Meditációs koncertet ad a Samsara Boulevard, fellép Delhusa Gjon és a fergeteges japándob-zenekar, a Kiyo Kito Taiko. A szakemberek ingyenes állapotfelméréssel és tanácsadással várják az érdeklődőket. A hatalmas ezoterikus kirakodóvásárban pedig mindenki megtalálhatja azt a kedves, hasznos ajándékot, amivel örömet szerezhet majd a karácsonyfa alatt szeretteinek.