SZTÁRDZSÚSZ

Eddig bírta: Ki­tá­lalt Huj­ber fe­le­sége Feri val­lási ámok­fu­tá­sá­ról

Huj­ber Feri nem áll le, to­vábbra is azt ál­lítja, ő "Jézus ener­gi­ája". Sőt, úgy gon­dolja, Jé­zust nem is fe­szí­tet­ték ke­resztre. Külső szem­lé­lő­ként nehéz meg­ál­la­pí­tani, Feri ko­mo­lyan gon­dolja-e mind­azt, ami­ről be­szél... Fe­le­sége, Töl­gyesi-Khell Cynthia el­árulta, mit gon­dol a napok óta tartó fura ese­mé­nyek­ről.

Ahogy arról a korábban beszámolt, sokan aggódnak Hujber Feriért, aki még a múlt héten kezdte el ámokfutását.

Nem ez volt az első eset, és sejthető, hogy nem is az utolsó, de most egy igen kényes területre tévedt, hiszen Jézust vette a szájára. Feri lapunknak elmondta, nem kell aggódni érte, nem őrült meg, csak művészemberként írogat és fantáziál. Tegnap a Mokka adásában azonban újra zavartan viselkedett..

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Nem szabad figyelmen kívül hagyni Feri szavait
Nem szabad figyelmen kívül hagyni Feri szavait

Feri azt állította: "Jézust nem feszítették meg a kereszten, helyette egy 10 éves kisfiú halt meg. Ő viszont nem keresztre feszíttetés miatt halt meg, hanem balesetben.”

Ilyen és ehhez hasonló kétségbeejtő megnyilvánulásai után a közösségi oldalán többen úgy vélték, Feri valamilyen tudatmódosító szert használ. Elvégre a színész korábban alkoholproblémákkal küzdött, de nyitott házassága is sokaknál kiverte a biztosítékot.

Feri akkor úgy nyilatkozott, hogy az élete csupán a kívülálló emberek számára furcsa, a közvetlen környezetének, így feleségének, Cynthiának már a szeme se rebben. Persze nem volt ez mindig így... Néhány évvel ezelőtt az ő kapcsolatuk is mélypontra került, Feri utoljára akkoriban viselkedett ilyen furán.

Vajon ismét ez lehet a háttérben? Lapunk utolérte Cynthiát, aki kitart Feri mellett.

Eközben a címlapon

Hogy pontosan mit gondol férjéről az egykori UFO együttes énekese? Elolvashatod a napilap keddi számában!