TÜZELŐÁLLÁS

Dzs­u­dzsák ki­ké­szült, nem látja a jövőt

A vá­lo­ga­tott csa­pat­ka­pi­tá­nya sze­rint nin­cse­nek olya­nok, akik fel­vált­hat­nák őket.
  • Szerző: szz

A magyar válogatott csapatkapitánya a Nemzeti Sportnak adott interjút a csapat luxemburgi, 2-1-es veresége után. Ahogy az lenni szokott, Dzsudzsákot igencsak megviselte az újabb égés.

"Még jó, hogy kikészülök az ilyen kudarcoktól, mindenki azért dolgozik, hogy sikeres legyen, hogy együtt ünnepelhessen a szurkolókkal. Ki akar, úgy, mint Andorrából, szégyenkezve hazakullogni? Szégyen, ami történt" - fakadt ki a középpályás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

Dzsudzsák arra is utalt, 30 évesen pontosan tudja, hogy őket is leváltják majd a csapatban. Egyelőre azonban nem látja azokat, akik jöhetnének a helyükre. Ezt pedig szomorúan veszi észre.

"Az egyik korábbi játékostársam mondta, neki elég, ő olyan korban van, hogy inkább elköszön. Ezt megértem, tiszteletben tartom. Csakhogy azt is hozzátette, ő nem akarja senki elől elvenni a helyet. Na, ezen már fennakadtam, és megkérdeztem: ki elől, mondd már meg nekem?! Félre ne értsen, nem másban keresem a hibát, megvan a magam felelőssége a kudarcokban, de jöjjön már valaki, és tépje le rólam, rólunk a mezt!"