BIZARR

Durva, amit az anyós művelt menyével és unokájával: besokkolt a család

Olyat húzott a nagyi, amire senki nem számított.
  • Szerző: Ripost

Egy internetes fórumon fakadt ki az az anyuka, aki teljesen kiakadt az anyósára. Méghozzá joggal.

Egy kisbaba érkezése általában nagy öröm a család minden tagjának. Persze sok feladatot ad a szülőknek és a nagyszülőknek is, felfordul a megszokott életvitel, de kárpótlást nyújt a kicsit összes mosolya és apró rezdülése. Csakhogy az anyukák nagy része a kialvatlanságtól és a sok teendőtől olykor alig áll a lábán a fáradtságtól. Ilyenkor szokott igazán jól jönni a családi segítség. Boldogan mondott hát igent a Ciara álnévre hallgató internetező az anyósának, amikor a nő felajánlotta, hogy vigyáz egy délutánon át a kicsire, hogy az újdonsült anyuka kicsit kimozdulhasson és felfrissülhessen.

Ami viszont ezután történt, arra nem számított a kismama! LAPOZZ!


"Mindössze 5-6 órát lehettem távol, de mire hazaértem, nem hittem a szememnek" - mesélte el a fórumozóknak a 34 éves nő. Arra számított, hogy anyósa és a baba otthon játszanak, de üres volt a lakás. Aggodalom fogta el, hívni kezdte anyósát, aki viszont nem vette fel a telefont, így a következő óra kész rémálom volt az idegességtől Ciara számára, hiszen fogalma sem volt, hol lehetnek és hova tűnhettek otthonról a kicsi és a nagymama.

Ezidő alatt viszont észrevette, hogy a gyerekszoba szinte teljesen át lett rendezve. A kiságy a szülők hálójából átkerült a gyerekszobába, a pelenkázót a nagyi a fürdőbe vitte, mindezt utólag azzal magyarázta, hogy szerinte így sokkal jobb lesz az élete a fiatal párnak. Csakhogy senki nem kérte őt lakberendezésre vagy arra, hogy beleártsa magát a fiatalok életébe.

A hab már az volt a tortán, amikor megérkezett a féléves csöppséggel, akinek díszes karika csillogott az addig ki nem lyukasztott fülében. A szülők ugyanis ellenezték a kisbabák felékszerezését, sokkal későbbre tartogatták a fülbevalót a lányuknak.

Az anyós tehát mindent elintézett, elégedetten érkezett haza, és persze fogalma sem volt, hogy mégis miért remeg az idegességtől menye, aki alig tudta feldolgozni az eseményeket.

És ezeket olvastad már?