TÜZELŐÁLLÁS

Fütty­kon­cert­tel kö­szön­tek el a Fradi edző­jé­től

A Fe­renc­vá­ros 1-1-es dön­tet­lent ját­szott a Paks­sal a lab­da­rúgó OTP Bank Liga szom­bati, ötö­dik for­du­ló­já­ban.
  • Szerző: mv

Egy győzelem mellett négy döntetlen áll az FTC neve mellett az NB I-ben. A Paks elleni szombati 1-1jókora csalódást jelentett, a drukkerek a mérkőzés záró szakaszában Thomas Doll edző ellen tüntettek, elköszöntek tőle, felcsendült az „Auf Wiedersehen” vagyis a „viszlát”. Egyértelműen jelezték, mást szeretnének a helyén látni...

A tréner elnézést kért a szurkolóktól a rossz játékért - írta a fradi.hu:

Doll reagált az újabb döntetlenre (Fotó: fradi.hu)
Doll reagált az újabb döntetlenre (Fotó: fradi.hu)
Elnézést szeretnék kérni minden szurkolótól, aki kijött a meccsre, és látta ezt a teljesítményt.

Nem tudok minden nézőhöz egyesével oda menni, de ez nem az a labdarúgás volt, amit ennél a klubnál megszoktunk. Nem kellemes érzés, ha a saját stadionjában kifütyülik az embert. Viszont ilyenkor is ki kell állnunk, kezelni kell a szituációt, legközelebb jobban kell teljesíteni."

Doll többek között hozzátette, megérti a szurkolók haragját:

"Meg tudom érteni az embereket, hogy mérgesek, és hogy nem tetszett nekik ez a mérkőzés. Az a helyzet, hogy nem mindig csak az edző a hibás. Most volt pár rossz mérkőzésünk, nem lettem rosszabb edző, mint azelőtt."

A német szakember zárásként azt mondta, nem csak akkor ül a sajtó elé, ha nyernek, hanem akkor is, ha veszítenek.

Eközben a címlapon

"A siker közös, viszont ha nem jön a jó eredmény, akkor sokan az edző mögött bújnak el, mert az edző az első, akit elővesznek, de mondom, egészen jól tudom ezt kezelni."