KOMPOST

Döbbenetes felismerés: Ismeretlen űrállomás kering a Föld közelében

Egy amatőr csillagász, aki minden nap órákat tölt azzal, hogy az eget figyeli és rögzíti a különlegesnek vélt dolgokat, valami egészen elképesztő dolgot fedezett fel.
címkék:
  • Szerző: M. Elek

Kelet-Pennsylvaniában élő amatőr csillagász a január 2-án látható Szuper Holdat akarta megfigyelni, de helyette valami sokkal érdekesebbet fedezett fel az éjszakai égbolton.

"Észrevettem egy szokatlan, gyorsan lüktető csillagot a Hold jobb oldalán alul az égbolt dél-nyugati részén. Nem mozgott, vagyis egészen biztos, hogy nem egy műhold volt. Fixen az ég egy pontján helyezkedett el, a Canis Minor csillagkép közelében és órákig látható volt."

Egy teleszkóppal alaposabban is szemügyre vette. De amikor meglátta mi az, rögtön fényképezni kezdett. Egy gyorsan forgó, gyűrű alakú objektumnak tűnt, ami folyamatosan változtatta a színét, és időnként megjelent a közepén egy fénylő pont. Az, hogy az égen látható csillagokhoz képest nem mozdult el, arra enged következtetni, hogy nem a Föld légkörében, vagy a közelében lehetett. Inkább jóval távolabb az űrben.

A döbbenetes fotókat ide kattintva nézheted meg!

Az UFO-vadászok szerint könnyen lehet, hogy egy eddig eltitkolt űrállomást fedezett fel az amatőr csillagász. De hogy a miénk-e, vagy inkább az idegeneké, azt csak találgatni tudjuk. Talán pont emiatt az objektum miatt lett sürgős tavaly karácsony környékén szinte az összes űrnagyhatalomnak, hogy fellőjék rakétáikat és műholdjaikat szinte egy időben...

címkék:
És ezeket olvastad már?