NÍNÓ

Döb­be­net, így ját­szott össze az eladó a ve­vő­vel

Egy orosz­lá­nyi bolt el­adója össze­ját­szott a ve­vő­vel, együtt sik­kasz­tot­tak. A rend­őrök le­csap­tak: le­fog­lal­ták az or­gaz­da­ság­ból szár­mazó tár­gya­kat.

Egy férfi egy pénztárosnő ismerőse segítségével az eredeti ár töredékéért vett meg  különböző termékeket, amiket később értékesített.

Kiderült: a pénztárosnő megbeszélte az ismerősével, hogy közreműködésével több terméket is ki tud vinni az eredeti ár töredékéért.

EZT OLVASTAD MÁR?

A férfi az oroszlányi  boltból februárban és márciusban legalább négy alkalommal szerszámokat és kerti felszereléseket vásárolt meg és hozott ki az üzletből –közölte a rendőrség.

A termékeket az áruházi alkalmazott vagy nem számlázta le, vagy azokra indokolatlan kedvezményt vont le. A férfi a termékek egy részét hazavitte, a többit eladta egy szomódi férfinak. 

Az oroszlányi nyomozók azonosították és kihallgatták  a tetteseket. A rendőrök lefoglalták az el nem adott szerszámokat, és visszaadták a sértett képviselőjének.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság L. Mónika és Zs. Roland ellen sikkasztás vétség, a szomódi férfi ellen orgazdaság vétség miatt folytat büntetőeljárást.

Eközben a címlapon