FÜLES

Sok­koló rész­le­tek de­rül­tek ki Diana és Ká­roly her­ceg éle­té­ből: le­ve­lek ke­rül­tek elő a múlt­ból

A her­cegnő le­ve­lei ke­rül­tek nyil­vá­nos­ságra, amely­ből több intim do­logra is fény derül.
  • Szerző: Ripost

Jane Parsons, Diana hercegnő személyi titkára 25 levelet ajánlott fel árverésre, melyeket a hercegnő neki írt még házassága elején.

A hercegnő számos intim részletbe is beavatta a titkárt. Így kiderült, hogy a nászútján messze nem azt csinálta, amit a friss házasok szoktak...Egyszerűen csak aludtak és aludtak, olyan kimerítő volt az esküvő körüli felhajtás.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: MTI

Őszintén beszélt arról is, mennyire izgult, hogy Vilmos herceg megsínyli, hogy szüleinek annyit kell utaznia, éppen ezért rögtön kisfiához rohant, ahogy hazaérkeztek az ausztráliai körútjukról.

"Vilmos azonnal felismert minket, ami borzalmas nagy megkönnyebbülés nekem, féltem, hogy zokon veszi, hogy a szülei magára hagyták" - írta Diana, aki reménykedett benne, hogy nem kell többé elválnia a kisfiától.

De a hercegnő nem csak a gyermeke miatt aggódott: nagyon figyelt az őt körülvevő emberekre is. Többször is leírta a titkárának, nem szeretné, ha a neki dolgozó emberek kimerülnének, túlhajszolnák őket vagy kevés bért kapnának. Azért is elnézést kért, hogy a kisbaba ellátásában segítségre szorul.

Diana egyenként mindenkinek levelet írt a palotában, hogy megköszönje a 21. születésnapjára kapott ajándékokat, ahogy azt a 4500 ajándékot is egyenként köszönte meg, melyet Vilmos születésekor kapott.

Eközben a címlapon

De a levelekből egy sötét titokra is fény derült: Diana hercegnő egy halva született babát temetett el a Kensington-palota kertjében. A baba nem az övé, hanem legjobb barátnőjéé volt. A hercegnő szerint a babának méltó nyughelye lehetett volna a palota, és megpróbált a gyászban is segíteni Rose Moncktonnak - írta a Daily Star.