SZTÁRDZSÚSZ

Nehéz helyzet: Hónapokig nem találkozhat szerelmével Demcsák Zsuzsa

A Ripost megtudta: Zsuzsa nem utazott Indiába és férjének is komoly gondjai adódtak a vízumával, így nem láthatják egymást.
  • Szerző: Buster

Két hete még Demcsák Zsuzsa kamaszos lendülettel mesélt arról, hogy Indiában megismert egy férfit, Krishant, aki azonnal meghódította a szívét. Néhány hét után olyannyira egymásba szerettek, hogy párja az indiai tradíciók alapján egy lábcsókkal is kifejezte szándékát, hogy el akarja venni Zsuzsát.

Egy nem hivatalos kézfogóra is sor került, de aztán véget ért a TV2 forgatása, a műsorvezető pedig hazatért. Az újdonsült pár azt ígérte egymásnak, hogy rövidesen újra találkoznak, tervük szerint Zsuzsa ismét Indiába utazott volna, hogy megismerte férje családját és együtt térjenek vissza Magyarországra.

A %% azonban megtudta: sem Zsuzsa nem utazott Indiába, sem pedig Krishan nem érkezett meg hazánkba. Úgy tudjuk, a férfinak komoly vízumproblémái adódtak. Sem a turistavízuma, sem pedig letelepedési engedélye nincs meg, sőt még az eljárás sem indult meg. Erről a műsorvezető egy barátnője számolt be lapunknak.

"Zsuzsa nagyon készült az utazásra, hiszen szeretné már személyesen is megismerni szerelme családját, de végül abban maradtak, hogy halasztják a találkozót, mivel Krishan még be sem tudta adni a beutazásához szükséges vízumkérelmet.

Zsuzsa nem látta értelmét annak, hogy kimenjen és úgy jöjjön vissza, hogy párja másodszorra sem tarthat vele.

Ez mindkettőjük számára nagyon nehéz, de az interneten keresztül tartják egymásban a lelket, hiszen tudják, ha átverekszik magukat a bürokrácia útvesztőin, elkezdhetik közös életüket Magyarországon”

– mondta az informátor. A %% napilap szombati számából az is kiderül, milyen akadályokba ütközött Demcsák Zsuzsa szerelme.