SZTÁRDZSÚSZ

Sú­lyos sza­bályt sze­gett Majka: Nagy bajba ke­rül­het

Majka né­hány napja a hazai sztár­vi­lág ed­digi leg­na­gyobb drog­bi­li­jét bo­rí­totta ki, ám emi­att a ra­jon­gók egy része is áru­ló­nak tartja.

Maga Curtis is úgy véli, egy barát soha nem dobja fel a másikat, kitart mellette, a végsőkig tagad, és ha már nem tehet mást, továbbáll. Úgy tűnik, Majka segítő szándéka fordítva sült el, hiszen megszegte az utca törvényeit.

Lehet, hogy Majka meggondolatlan volt?
Lehet, hogy Majka meggondolatlan volt?
Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Betyárbecsület, csibészbecsület, férfibecsület, gengszterbecsület – hívhatják bárhogyan, de az tény, hogy már az 1300-as években, az Isteni színjáték Dante Poklában is az árulás jelentette a legfőbb bűnt, ami a gyilkosságnál is súlyosabb bűnhődéssel járt.

Múlt szerdán bombaként robbant a hír, hogy Majka megvált Curtistől és a jövőben külön utakon folytatják. Ha itt megállt volna Majka, talán három nap múlva már senki nem beszélt volna az esetről, azonban ő kendőzetlenül kiteregette a szennyest.

Fotó: Markovics Gábor

A rapper azóta is többször elmondta, szereti Curtist, a Facebookon közzétett nyílt levelével pedig csak a találgatásoknak szeretett volna elébe menni. Úgy fogalmazott, bízott abban, hogy ezzel a drasztikus lépéssel segít barátjának kigyógyulni a drogfüggőségéből. A rajongók és maga Curtis is úgy vélik, Majka sokkal inkább elárulta őt. Az egykori csapat frontemberei a hétvégén szinte egy időben, más helyszínen álltak színpadra. A közösből kitagadott Curtis saját fellépésén nem tartott vádbeszédet, de a közönség tudtára adta, hogy cserben hagyva érzi magát.

Nem szép dolog egy barátot sz.rban hagyni

– jelentette ki, majd később, amikor barátként konferálta fel a felvételről refrént éneklő Király Viktort, egy bekiabálónak válaszolt.

"Majka nem a barátom!  Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos, ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts! Na, mindegy...”

Eközben a címlapon

– mondta Curtis a vidéki fellépésén, de mély szomorúságán még vasárnap este sem tudott úrrá lenni, a közösségi oldalon versben fejezte ki érzéséit.

"Ha viszik a koporsómat utca hosszat. Akkor se sírj, mondjál rólam, minden rosszat. Ha volna is ne mutasd, a hulló könnyed, úgy se hinnék, hogy azok a szívből jönnek”

– egy részlet a költeményből, mely azt üzeni, Majka túl messzire ment. Curtis tehát nem mocskolódik, sőt, akárcsak a botrány kezdetén, most is megmaradt úriembernek.

Nem úgy, mint a rajongók... A neten már heves viták zajlanak a történtekről. Vannak, akik úgy érzik, Majka csak segíteni akart Curtisnek, de egyre többen azon a véleményen vannak, elkövette a legnagyobb bűnt: elárulta a barátját. Nos, meglehet, hogy ezután a törés után nem csak a formáció bomlott fel, de a rajongók is kétfelé húztak. Majka jó szándéka átokként száll rá vissza, míg Curtis végre megkaphatja azt a rivaldafényt, amire oly régóta vágyott. Hamarosan ugyanis a TV2 legújabb műsorában a Csak Show és más semmiben is bizonyíthat.