SZTÁRDZSÚSZ

Volt heroinista akarja talpra állítani Curtist

Curtis belátta, komoly drogproblémái vannak, ezért önként vonul be az elvonóra.
  • Szerző: Angie

Sokan aggódnak és drukkolnak Curtisnek, hogy sikerüljön letennie a drogot, de van valaki, egy régi jó barát, aki elhatározta: végigkíséri ezen a nehéz úton.

A Legbátrabb páros győztese, Dietz Gusztáv tizennyolc éve omlott össze, miután elveszítette édesapját. Guszti maga talált rá édesapja holttestére, az eset után elvesztette az eszét, csak az örömlányok, a balhék és a drogok érdekelték. A legveszélyesebb szerhez, a heroinhoz nyúlt. Évekig harcolt a droggal, többször a klinikai halálból hozták vissza. Aztán az élsport és az akaratereje segített, de rengeteget kellett dolgoznia magán. Guszti tehát jól tudja, min megy most keresztül Curtis, aki nemrég bejelentette elvonóra megy.

"Curtis családjával régi már a kapcsolatunk, a bátyjaival nagyon jóban vagyunk. Mindannyian régóta figyeltük Curtis elhajlását, szemtanúi voltunk annak, ahogyan tönkreteszi a róla alkotott képet. Eddig a szó mit sem ért. Curtis mindig belátóan reagált, aztán minden ment tovább. Most csak abban bízom, hogy valóban magától érzi, hogy ezt meg kell tennie. Egy ilyen elhatározáshoz érzelmileg nagyon mélypontra kell jutni, csak akkor képes belátni az ember, hogy segítségre van szükség”

– mondta Gusztáv, aki a múltja miatt erős támasza lehet Curtisnek, ám ahhoz az kell, hogy a rapper túl legyen az önsajnálaton.

Ha szeretnél még több részletet megtudni Guszti módszeréről, olvasd el az erről szóló cikket a %% szerdai lapszámában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?