HŰHA

Csó­tány miatt nem eszik húst Pi­kali Gerda

Ré­kasi Ká­roly sze­relme 14 éve nem haj­landó húst a szá­jába venni. Most el­me­sélte, hogy mi vál­totta ki az un­do­rát.
  • Szerző: B.M.

Számos hazai híresség mesélt már arról: képtelenek megenni a húst, és vegetáriánus életmódot folytatnak. Többek között Bódi Sylvi, Hevesi Tamás, Ábel Anita, Geszler Dorottya, Keleti Györgyi, Vadon Jani, Németh Kristóf és Ungár Anikó sem hajlandó állati eredetű termékeket látni a tányérján.

Most azonban Rékasi Károly kedvese, Pikali Gerda isbevallotta a nyilvánosság előtt, hogy a "növényevők" táborát erősíti. Ráadásul arról a megdöbbentő élményről is beszélt: mi okozta nála az életmódváltást.

A színésznő sokkot kapott attól, ami a tárnyérán várta
(Fotó: DFP)
A színésznő sokkot kapott attól, ami a tárnyérán várta (Fotó: DFP)
"Egyszer ebédeltem valahol, kihozták a csirkecombot, és egy egész csótány volt benne. Ez úgy 14 éve történt, azóta nem ettem húst.

- elevenítette fel a gusztustalan pillanatot Pikali Gerda, aki azóta, ha teheti, inkább otthon főz, minthogy étterembe menjen.

Pikali Gerda egyébként most minden idegszálával arra koncentrál, hogy sikerüljön mihamarabb felépülnie szerelmének, Rékasi Károlynak, aki egyelőre még mindig a Honvédkórházban fekszik.