SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült a titok, ezért költöztek külföldre a magyar sztárok

Egyre több magyar sztár megy külföldre, hiába vannak karrierjük csúcsán. Legutóbb Csobot Adél költözött családjával Kölnbe, Majkáék pedig Amerikába mennének.
  • Szerző: Ripost

Steiner Kristóf Tel-Avivban él

A műsorvezető 2009-ben döntött úgy, hogy szerelmével Izraelbe költözik. Odakint megtalálták a számításukat, Kristóf több magyar újságba is ír cikkeket és blogot vezet. A kapcsolatnak kilenc év után vége lett, de a műsorvezető ekkor már nem akart hazaköltözni. Később összejött Nimrod Dagan izraeli színésszel. „A munkámat innen is tudom csinálni, de már kinti felkéréseim is vannak – mondta Kristóf. – Néha azért hazamegyek, de már itt képzelem el az életemet.”

Gombos Edináék Floridát választották

Karrierje csúcsán döntött úgy a TV2 sztárja és férje, hogy a gyermekei érdekében Amerikába költöznek. A kezdeti nehézségek ellenére ma már nem jönnének haza. Mindketten megkapták a munkavállalási engedélyt, gyermekeiknek is sikerült beilleszkedni, nagyobbik lányuk, Miranda már folyékonyan beszél magyarul, angolul, spanyolul és az iskolában kínaiul tanul.

„Igen, nekünk bejött a váltás – kezdte Edina. – Merész lépés volt, sok minden hiányzik otthonról, de a pálmafák az óceán sok mindenért kárpótol. Persze a szülők, rokonok hiányoznak, de videohívással minden nap beszélünk.”

Polgár Kriszta és családja Houstonba költözött

Nehéz döntés volt, de férjével és két gyermekével elhagyta Magyarországot a szépségkirálynő. Kriszta kedvese visszautasíthatatlan munkalehetőséget kapott, ezért költöztek ki Houstonba. Eleinte a modellnek voltak fenntartásai, de bízott a férjében.

„Mit veszíthetünk? Ha nem jön össze, vagy ha nem érezzük jól magunkat, visszajövünk – nyilatkozta Kriszta. – De ha minden úgy alakul, ahogy terveztük, akkor maradunk.”

Csobot Adél és családja Kölnben talált új otthonra

Mindent a nulláról kell felépítenie Istenes Bencének Németországban, de ez nem okoz neki nehézséget, már dolgozik is egy német televíziós műsorkészítő cégnél háttéremberként. Gyermeke anyja, Csobot Adél azonban nehezen szánta rá magát a költözésre, hiszen neki itthon van karrierje, de már ő is kiutazott hozzá.

„Mivel szeretem a férjemet, meghoztam ezt az áldozatot, hiszen egy családnak együtt kell élnie – mondta Adél. – Mindent megteszek, hogy segítsek neki. Majd szép lassan kialakul itt is az életünk.”

Marsi Anikó és Palik László Ausztráliában telepedtek le

2010-ben titokban költözött Ausztráliába a Palik család. Később kiderült, hogy Vilmos fiuk miatt mentek melegebb éghajlatra. A kisfiút ugyanis korábban minden télen erős kruppos rohamok gyötörték, amelyek 2009 telén már olyannyira súlyosbodtak, hogy fulladozott is tőlük. Később átköltöztek Mallorcára, onnan csábította haza a TV2 Marsit. Egy ideig az egész család itthon maradt, de végül Palik László visszaköltözött gyermekeikkel Mallorcára. Így a híradós ismét ingázik a két ország között.