ÉLETMÓDI

Buja és érzéki tapasztalás: 4 féle illata lehet a nőnek odalent

Ismerd meg, mit is jelent mindez az egészséged szempontjából. És azt is, hogy mind közül melyik a legcsábítóbb illat a férfiak számára!
  • Szerző: A. G.

A férfiak gyönyörét szolgáló buja barlang ezerféleképpen csábít, de akárhogy is vesszük, íze és illata a legmeghatározóbb.

A vagina illatát pedig rengeteg tényező befolyásolhatja: a testben végbemenő hormonális változások, a verejték, az étkezési szokások, a fehérnemű anyaga, az öblítő, szed-e bármilyen gyógyszert és természetesen az is, milyen gyakran tisztálkodik az illető hölgy.

Ennek eredményeképp mindegyiknek egyedi, sajátos illata van, azonban 4 alap típusra csoportosíthatók ezek az illatok, melyek az egészségről is nagyban árulkodnak.

1. Pézsma

A pézsma illata nagyon édes és bódító – régebben a legdrágább parfümalapanyagának használták és az ázsiai hím pézsmaszarvas illatmirigyéből nyerték. Ha a vaginádnak ilyen illata van, nem kell aggódnod, hacsak nem válik túlzottan erőteljessé.

2. Halas

Az erős halszag bizony nem az egészséges vagina jeleként tudható be, hanem egy lehetséges bakteriális fertőzés tüneteként. Ha szex után még jobban felerősödik a jellegzetes illat és a megfelelő antibiotikummal ismét helyreállítja a hüvely természetes illatát.

Lapozz a folytatáshoz!


3. Fémes

A fémes és sós illat teljesen normális főleg a menstruációs időszak alatt. Ha hajlamos vagy erre az illatra azonban idővel sem múlik el, esetleg más tünetet is tapasztalsz, úgy mindenképp keresd fel az orvost egy alapos kivizsgálásra.

4. Élesztő

Egy tipikusan jellegzetes illat, mely a sajt- és tejtermékek egész skáláját felvonultathatja, azonban ha ettől messzebbre megy és odalent fizikálisan is észlelhető tüneteket (pl. erőteljes folyás), esetleg viszketést és szúró érzést tapasztalsz, akkor itt is a szakorvos fog pontos diagnózist és kezelést felállítani.

Egy dolog azonban biztos: ha partnereddel működik a kémia valamint vaginád is egészséges és ápolt, úgy csodás illata afrodiziákum hatással bír a férfira.

 

 

És ezeket olvastad már?