HŰHA

Bor­zal­mas rész­le­tek VV Fanni meg­gyil­ko­lá­sá­ról, ezt ta­lál­ták az au­tó­ban

Szinte tel­je­sen biz­tos, hogy meg­öl­ték a két hete el­tűnt VV Fan­nit, akit egy va­ló­ság­show-ban is­mer­het­tünk meg. A 24 éves lány a tes­té­ből élt, a hírek sze­rint az egyik kun­csaft­ját, egy volt MSZP-s kép­vi­se­lő­je­löl­tet, vet­ték őri­zetbe, aki azóta elő­ze­tes­ben van. A Ri­post meg­tudta: a férfi bé­relt au­tó­já­ban gyil­kos­ságra utaló nyo­mo­kat ta­lál­tak!
  • Szerző: RIPOST

Ijesztő részletekre derült fény az egykori tévészereplő, Novozánszki Fanni eltűnéséről: a információi szerint brutális módon gyilkolhatták meg! Mint ismeretes, a 24 éves lány még november 20-án tűnt el rejtélyes körülmények között Budapesten, a 13. kerületből, lakásában égett a villany, és a kutyáit is egyedül hagyta.

Fotó: Facebook

Felröppentek a hírek, hogy Németországba utazott, ugyanis Fanni évek óta a testéből élt, ám a külföldi szál nem tűnt igaznak. Sajtóhírek szerint kamerafelvételeken lehetett látni, ahogy a lány egy férfivel megy el otthonról, egy szemtanú szerint pedig ölben vitte az eszméletlen Fannit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök az eltűnés után egy héttel őrizetbe vettek egy korábbi MSZP-s jelöltet, aki az egyik kuncsaftja lehetett. Őt előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, személyi szabadság korlátozásáért tartották fogva. Ez azt jelenti, hogy bezárhatta vagy akarata ellenére vitte el Fannit. Kedden viszont gyilkossággal is meggyanúsították!

Már holttestet keresnek

Napokig nem lehetett hallani semmit az ügyről, majd hétfőn, két héttel Fanni eltűnése után az édesanyja bejelentette: a nyomozók szerint biztos, hogy nem él a lánya. A megtört asszony a -nak azt mondta, a rendőrök szerint bizonyítékuk van arra, hogy már nem élő testet kell keresniük, hanem holtat, mert Fanni már nincs az élők sorában.

Olyan dolgokat találtak, ami azt jelenti, hogy Fanni már nem él

– idézte fel a -nak Fanni édesanyja a rettenetes percet, ami óta még mindig sokkos állapotban van.

Gyilkosságra utaló nyomok

Elsőként a VácOnline írta meg, hogy információik szerint a letartóztatott férfi autójában pajszert, véres kötelet is találtak, ez után kezdtek további bűncselekményre utaló nyomokat keresni. A megtudta: a letartóztatott férfi - Fanni eltűnése előtt - egy autót bérelt, azzal vihette el az eszméletlen lányt.

Eközben a címlapon

Amikor kipucolva átadta a kocsit, az autókölcsönző vette észre, hogy a gondos tisztítás után is nagy mennyiségű vér volt az ülésen. Ekkor hívta fel a rendőröket, akik már megalapozott gyanúval tudták őrizetbe venni a férfit.

Fotó: Facebook

Bár Fanni még mindig eltűntként szerepel a rendőrség nyilvántartásában, a úgy tudja, hogy az ügyet átvette a Kiemelt Életellenes Ügyeket Felderítő Főosztály, ami ugyancsak azt erősíti meg, hogy Fanni gyilkosság áldozata lett.

További részletek VV Fanni eltűnéséről és az esetleges gyilkosságra utaló nyomokról a napilap szerdai számában olvashatók!