FÜLES

Szi­gorú szer­ző­dés: ki­til­tot­ták a férfi­a­kat a mű­tő­ből Bó­diék

Gon­do­san meg­szer­ve­zett min­dent a gyer­mek szü­le­tése körül Bódi Csabi. A mu­la­tós ze­nész már alig várja, hogy ke­zébe fog­hassa lá­nyát.
  • Szerző: sv

Hatalmas az öröm Bódi Csabiéknál, hiszen csütörtökön megszületik a harmadik gyermeke. A zenész és felesége már nagyon várják a kislány érkezését, jó előre elterveztek, és megszerveztek mindent, hogy Gina  zökkenőmentesen hozhassa világra a babát. Csabiék választása ezúttal egy magánklinikára esett, a -nak pedig azt is elárulta, erre nyomós okuk volt. 

Fotó: Facebook

"Az első fiam születésénél felfogadtunk egy orvost, sőt külön szobát is kaptunk, de sajnos az áhított nyugalmunk nem volt meg, ugyanis akik másokhoz érkeztek látogatóba a kórházba, ők inkább ránk voltak kíváncsiak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Mi most ezt szerettük volna elkerülni, hiszen ez egy bensőséges dolog, ami csak ránk és a családunkra tartozik

- kezdte Csabi, aki azt is elmondta, volt egy másik kritériumuk is a szülést illetően.

Ginának nagyon fontos volt, hogy női orvos vezényelje a műtétet, de ugyanez vonatkozik az ápolókra is. "Az volt az elsődleges szempont, hogy csak nők legyenek a műtőben.

Nem csak az orvos, de még a betegápoló, aki átemeli Ginát egyik ágyról a másikra, ő is hölgy lesz, direkt így kötöttük meg a szerződést

- árulta el a mulatós zenész, majd hozzátette, szinte percre pontosan tudják, mikor érkezik meg kislányuk.

"Tizennegyedikén megyünk be a klinikára. Ginát császározni fogják, reggel hét órára van kiírva, nyolckor pedig már a kezünkben foghatjuk a kislányunkat" - jelentette ki. Csabitól megtudtuk, minden részletre gondosan ügyeltek, mikor kiválasztották a klinikát.

Eközben a címlapon

Ha kíváncsi vagy további részletekre, keresd a napilap szerdai számát az újságárusoknál!