SZTÁR

Ez lehet a szétköltözés oka: Várkonyi Andrea nem bírt Bochkorral!

Mindenkit meglepett a hír, miszerint szakított Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. A pár 12 év után mondott búcsút egymásnak. De vajon mi az oka annak, hogy szétköltöztek?
  • Szerző: ripost

Bochkor Gábort mindig is kedvelte a gyengébbik nem. Magyarország legszebb hölgyei voltak a partnerei, ám valamiért mindegyik kapcsolata szakítással végződött.

Bár a legtöbb exével ma is jó a viszonya, ám amikor a nőket arról kérdezték, hogy mi volt a bajuk Bochkorral, szinte egytől egyig azt mondták: Gábor jólelkű ember, de időnként túlságosan önfejű férfi. Várkonyi Andrea előtt öt híres barátnője volt a rádiózás fenegyerekének; Csisztu Zsuzsa, Dobó Kata, Osvárt Andrea, Tornóczky Anita és Molnár Anikó, ám egyik partnerének sem sikerült betörnie, megszelídíteni őt.

Egészen péntekig - amikor bejelentették a szakításukat - úgy tűnt, Várkonyi Andrea az egyetlen nő, aki sikerrel járt. Õ merőben másként viszonyult Bochkorhoz, mint az elődjei. Jól ismerve Gábor szabadságvágyát, sosem próbálta meg korlátozni őt. Még azután sem, hogy 2007 áprilisában, egy év együtt töltött idő után megszületett a közös gyermekük, Nóri.

Hogy mi mindent tett meg a TV2 műsorvezetője kedveséért az elmúlt 12 évben? A részleteket megtalálod a szombati %% napilapban!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?