SZTÁR

Ez lehet a szét­köl­tö­zés oka: Vár­ko­nyi And­rea nem bírt Boch­kor­ral!

Min­den­kit meg­le­pett a hír, mi­sze­rint sza­kí­tott Vár­ko­nyi And­rea és Boch­kor Gábor. A pár 12 év után mon­dott bú­csút egy­más­nak. De vajon mi az oka annak, hogy szét­köl­töz­tek?
  • Szerző: ripost

Bochkor Gábort mindig is kedvelte a gyengébbik nem. Magyarország legszebb hölgyei voltak a partnerei, ám valamiért mindegyik kapcsolata szakítással végződött.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár a legtöbb exével ma is jó a viszonya, ám amikor a nőket arról kérdezték, hogy mi volt a bajuk Bochkorral, szinte egytől egyig azt mondták: Gábor jólelkű ember, de időnként túlságosan önfejű férfi. Várkonyi Andrea előtt öt híres barátnője volt a rádiózás fenegyerekének; Csisztu Zsuzsa, Dobó Kata, Osvárt Andrea, Tornóczky Anita és Molnár Anikó, ám egyik partnerének sem sikerült betörnie, megszelídíteni őt.

Fotó: Fem3

Egészen péntekig - amikor bejelentették a szakításukat - úgy tűnt, Várkonyi Andrea az egyetlen nő, aki sikerrel járt. Ő merőben másként viszonyult Bochkorhoz, mint az elődjei. Jól ismerve Gábor szabadságvágyát, sosem próbálta meg korlátozni őt. Még azután sem, hogy 2007 áprilisában, egy év együtt töltött idő után megszületett a közös gyermekük, Nóri.

Hogy mi mindent tett meg a TV2 műsorvezetője kedveséért az elmúlt 12 évben? A részleteket megtalálod a szombati napilapban!