HŰHA

Tor­nóczky Anita Maj­ká­ról: Vé­gig­hak­nizta Cur­tis­szel a ma­gyar saj­tót

Boch­kor va­sár­nap esti mű­so­rá­ban a hí­res­sé­gek is ál­lást fog­lal­tak a kö­zel­múlt­ban ki­rob­bant bot­rány ügyé­ben. Egy biz­tos, meg­osz­la­nak a vé­le­mé­nyek arról, ki a hibás.

A hírességek is állást foglaltak a közelmúlt egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó ügyében. Majka és Curtis különválása teljesen megdöbbentett mindenkit, így nem meglepő, hogy a meghívott vendégek a #bochkor vasárnap esti adásában is elmondták a véleményüket az ügyről. Tornóczky Anita úgy véli, Majkának nem szabadott volna kiteregetnie barátja problémáit a nyilvánosságnak.

Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

"Azt gondolom, hogy mivel ők nemcsak kollégák, hanem barátok is voltak, nem kellett volna Majkának ezt tennie.

Leülhettek volna, hogy békében elváljanak, és együtt is bejelenthették volna, hogy más utakon folytatják tovább"

- mondta el az ATV műsorában Anita.

"Úgy kellett volna együtt kiállniuk a színpadra, hogy előtte ketten megbeszéljék, Majka pedig a támogatásáról biztosítja Curtist. Kifelé össze kell zárni. Ehhez képest Majka végighaknizta a médiát az üggyel." Anita véleményével Jakupcsek Gabriella és Bochkor Gábor is egyetértett: szerintük nem kellett volna nyilvánosság elé tárni a rapper kábítószer-függőségét. Hajdú Steve viszont kiállt Majka mellett, úgy látja, nem volt más megoldás, mint a nyílt beszéd.