HŰHA

Interjú Berkivel: Amit mindenki megkérdezne a botrányról

Berki Krisztián körül forrnak az indulatok, amióta új szerelme van, és eldurvult a kislányukért folytatott küzdelem gyermeke édesanyjával
  • Szerző: Buster

A közösségi oldalakon kommentháború dúl a posztok alatt, miközben Hódi Pamela és Berki Krisztián egyre komolyabb állításokat fogalmaznak meg egymással szemben. De vajon ez is a szokásos „Berki-szappanopera” következő epizódja? A %%-tól most megkapta a legkeményebb kérdéseket…

%RIPOST%: Az embernek az az érzése, ahogy nézi Pamelával való viszonyukat, hogy a kislányuk eszközzé vált kettőjük háborújában. Hogyan látja ezt?

Berki Krisztián: Az egyik oldal valóban szeretné eszközként használni… Az elválásnál az egyik fél mindig sértettebbnek érzi magát. Számomra ebben a történetben csak a kislányunk boldogsága fontos, és csak ezután jön a saját boldogságom. Szerencsére most egy tökéletesen kerek kapcsolatban élek, és ha csak tehetem, semmilyen szinten nem említem Pamelát. Sajnos ez nem kölcsönös. A miértjét megfejteni nem tudom, de szembejön velem különböző portálokon, ahol fizetnek neki, hogy rólam beszéljen… Különös módon büszkeséget is érzek, hiszen az én cégem építette a brandjét úgy, hogy ma a 25 legkeresettebb celeb közé tartozik.

Sok sikert kívánok neki ahhoz, hogy a nevem nélkül is sikerüljön fennmaradnia.

%RIPOST%: Korábbi szereplései alapján az emberek a „bohóc” kategóriába tették: mindent bevállal, sosem lehet tudni, mikor viccel, és mikor mond igazat. Honnan tudjuk, hogy a gyerekért folytatott harc nem a show része?

B. K.: Már a kérdés is sértő! Ha figyeltek volna azok, akik most kétségbe vonják a lányom iránt érzett szeretetemet és feltétlen lojalitásomat, tudnák, hogy mindent úgy tettem, ahogyan azt korábban kijelentettem. Megmondtam, hogy amint a kislányom gondolkodóvá válik és képes lesz megítélni a körülötte zajló eseményeket, felhagyok a show-jellegű szerepeltetésével, és ezt meg is tettem.

Az interjú folytatását keresd a %% napilap hétfői számában!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?