LELKIZŐ

Kór­házba megy: rosszul­lé­tek gyöt­rik Benke Laci bá­csit

Ott­ho­ná­ban lá­ba­do­zik, de ha­ma­ro­san ismét kór­házba megy Benke László, min­denki Laci bá­csija. A főzős mű­so­rai révén is­mertté vált mes­ter­sza­kács évek óta szen­ved kü­lön­féle be­teg­sé­gek­ben, és az sem tett jót a lel­ké­nek, hogy För­dős Zé nyílt színi tá­ma­dást in­té­zett az idős séf ellen a sa­já­tos mód­sze­rei miatt.

Benke Laci bácsi nem haragtartó ember. A művészetéről sértő nyilatkozatokat tett gasztrobloggereknek már megbocsátott, igaz, két évvel ezelőtt igencsak mélyen érintették a szakmaiságát megkérdőjelező kijelentések.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint emlékezetes, Fördős Zé mondta róla különböző fórumokon, hogy nagyon bízik benne, nem a Benke által képviselt főzőiskola diadalmaskodik hosszú távon a magyar kultúrában. Akkoriban Laci bácsi úgy érezte, hogy soha többé nem készít műsorokat, azonban a rengeteg rajongói visszajelzés miatt megváltoztatta a véleményét.

„Rendkívül kedvesek az emberek, és jólesik, hogy visszavárnak. Persze vágyom is a képernyőre, mert élveztem a forgatásokat” – mondta a -nak a mesterszakács, aki jó ideje nem tud dolgozni a betegségei miatt.

Orvosai nemrég azt közölték: ismét be kell feküdnie a kórházba, hiszen rosszullétek gyötrik.

„Nem vagyok jól, az egészségemet illetően nincsenek jó híreim. A jövő héten is kórházba kell mennem néhány napra” – magyarázta a sztárséf.

Hogy mit mondott még, elolvashatod a napilap pénteki számában!

Eközben a címlapon