SZTÁRDZSÚSZ

Baukó Éva dur­ván el­szólta magát, át­ve­rik a né­ző­ket

Az Édes Élet sztárja a Fa­ce­boo­kon szólta el magát a re­a­lity mű­sor­ral kap­cso­lat­ban, sza­va­i­ból pedig egy­ér­tel­műen ki­de­rül, hogy sok­szor meg­ve­ze­tik a né­ző­ket.
  • Szerző: MMB.

Baukó Éva mozgalmas hétköznapjait mindenki végigkövetheti a SuperTV2-n. A reality királynő pedig mindig tesz róla Alekosszal, hogy szórakoztassák a nézőket. Legyen szó színpadi csókról, bizarr  fotózásról vagy éppen egy háziállat elvesztéséről, a furcsa páros állandóan érdekes helyzetekbe keveredik.

Éppen ezért sokan meg is kérdőjelezték már a reality-nek eladott műsor hitelességét, és kételkednek abban, hogy az Édes Élet tényleg a szereplők valódi hétköznapjait mutatja be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kételkedőknek pedig igaza is van, amit Baukó árult el meggondolatlanul.

Vannak azért itt dolgok kérem szépen! Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2016. február 10.

"Kedves Éva, téged sem az eszedért szeretünk" - szólt hozzá a fenti bejegyzéshez Éva egyik követője. Amire a címzett meglepő választ adott.

Bocsi, én kérek elnézést, ez forgatókönyv, de látom neked ennyi eszed is van, hogy elhiszed.

- kapta fel a vizet a ValóVilág egykori törtetője, akit elszólása miatt valószínűleg nem dicsérnek majd meg a műsor készítői. Hiszen a show koncepciója az, hogy a forgatókönyvet az élet írja, és nem mesterséges helyzetekben láthatók a szereplők.