SZTÁRDZSÚSZ

Váratlan fordulat Berki Krisztián rendőrségi ügyében

Berki Krisztián néhány hete zaklatással vádolta meg Baukó Évát, aki viszont rágalmazásért és becsületsértésért perelte be őt.
  • Szerző: Ripost

A két celeb között dúló háború néhány hete, a FEM3 Café élő adásában kezdődött, miután Berki Krisztián új műsorvezetőtársa Baukó Éva lett.

Eleinte úgy tűnt, a két nagyszájú híresség jól megfér egymás mellett, ám az élő adás egy pontján Éva kikérte magának, hogy kollégája nem hagyja szóhoz jutni.

Éva azt mesélte, hogy a kellemetlen szóváltás után a tévé folyosóján az izomceleb leordította a fejét. Az eset után Baukó több videót is megosztott Facebook-oldalán, amiben elmondta, Berki megfenyegette őt, korábban viszont szexuális ajánlatot tett neki.

Ezután már nem kellett sokáig várni az izomceleb válaszára sem. Berki kijelentette, szerinte illuminált állapotban jelent meg Éva a munkahelyén. És bár való igaz, a valóságshow szereplőnek évekkel ezelőtt voltak problémái az alkohollal, éppen emiatt akadt ki Krisztián szavain és rohant azonnal kórházba, hogy vérvizsgálattal igazolja magát. Mivel nem találtak a vérében alkoholt, Baukó eldöntötte, hogy rágalmazásért beperli Krisztiánt. Másnap azonban, mégis Berki harsogta címlapon, hogy feljelentette Évát a rendőrségen.

A %% információi szerint hiába. Az ügy bűnügyi komolysága ugyanis eléggé megkérdőjelezhető volt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya hivatalos tájékoztatást adott, melyben világosan közölték, elutasították Berki beadványát bűncselekmény hiányában.

Ha kíváncsi vagy, mit reagált Baukó Éva a hír hallatán, elolvashatod a %% pénteki lapszámában.

És ezeket olvastad már?