SZTÁRDZSÚSZ

Szörnyű dolog történt éjszaka a TV2 sztárjával: Erre ébredt

Baronits Gábor reggel szembesült a problémával. A színész igyekezett higgadt maradni.
  • Szerző: Ripost

Beköszöntött az ősz és hirtelen az időjárás is drasztikusan megváltozott. Lehűlt a levegő, és ami még kellemetlenebb, hatalmas szélviharok tombolnak országszerte. A fővárosban legutóbb hétfőn hajnalban tombolt a vihar, ami nem kímélte meg Baronits Gábor házát sem.

"Nem aludtam jól, mert meg vagyok fázva, de éppen amire elszenderedtem, egy hatalmas robajra riadtam fel. Megijedtem, kinéztem az ablakon, de nem láttam semmit. Megnyugtattam magam, hogy csak a szélvihar miatt hallottam furcsa zajokat"

– kezdte Baronits Gábor, aki aznap reggel a TV2 őszi sajtótájékoztatójára sietett, hiszen a hamarosan induló Csak show és más semmiben kapott szerepet.

Szerencsétlenségére azonban a reggel tartogatott még kellemetlen meglepetéseket számára.

"A zaklatott éjszaka után sietve indultam a reggeli rendezvényre, de nem tudtam kiállni az autóval. Akkor vettem észre, hogy kidőlt egy fa és rázuhant a házamra. Rádöbbentem, hogy a fa becsapódását hallottam éjszaka, mondhatom, nem voltam boldog…Már késében voltam, de azonnal felhívtam a favágókat és a biztosítót is.  A fa legalább 100 éves volt, ami megrongálta a tetőmet. Szerencsére közel volt a házhoz, különben, ha messziről csapódik a tetőbe, a mostaninál is nagyobb rombolást okoz"

– sorolta zaklatottan Gábor, aki bízik abban, hogy a biztosító megtéríti a kárt.  Baronits mindennek ellenére próbál a munkájára koncentrálni. Már javában készül a TV2 új show-műsorára.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?