ÉLETMÓDI

Az arcvonásaidból kiderül, mennyire vagy aktív a szexben

Ne lepődj meg, ha rád néz valaki és olvas az arcodból. Nem titok, hogy milyen arcvonásokhoz párosul a magas libidó! Most te is megtudhatod.
címkék:
  • Szerző: S.E

Az emberi arcforma rengeteg dolgot elárul a szexuális viselkedésről. Az arcról olvasás nem sarlatánság. Elég furcsának tűnik, de még a libidót is meg lehet belőle állapítani. A kanadai Nipissing Egyetem kutatói által készített tanulmány 457 ember arcát és nemi aktivitását elemezte. Lássuk, milyen eredményekre jutottak.

Szélesebb arcforma esetén

Bármelyik nemhez is tartozol, ebben az esetben a nagy szexuális vágy, nemi intenzitás a jellemző rád, és erősen irányító alkat vagy. A hűséggel is problémáid lehetnek, ami a kutatások eredményét is alátámaszthatja, hiszen az erős szexuális motiváltság, étvágy miatt előfordulhat, hogy ki-kikacsintgatsz a kapcsolatodból. Persze ez nem jelenti azt, hogy a széles arcformájú emberek mindegyike hűtlen.

Az arcforma alakulása

Pubertáskorban az arcforma a tesztoszteronszintet is megmutatja, és ez szerepet játszik a későbbi felnőttkori szexuális viselkedés és a vágyak kialakulásában. Így a hormonok, melyek meghatározzák libidódat is, alakítják az arcformádat. Minél magasabb a libidód, annál szélesebb lesz felnőtt korodban az arcod.

A korábbi kutatás a széles arcot és a tesztoszteronszintet az agresszió mértékével is összefüggésbe hozta, azonban ezt az eredményt ne vedd szentírásnak, mindig vannak kivételek.

címkék: