FÜLES

Ki­bo­rul­tak a szom­szé­dok Ale­kosz vad bu­li­ja­i­tól!

Haj­na­lig tartó bu­lik­tól, vad dor­bé­zo­lás­tól han­gos az érdi utca, mely­ben Nagy Ale­kosz él, és ahol a hét­vé­gén egy lövés is el­dör­dült.

Nagy felháborodást váltott ki az internetezők körében Alekosz legújabb videója.  A görög hős semmi kivetnivalót nem lát a dologban, annak ellenére, hogy a közelében lakókat egyre inkább zavarja az életvitele.

Hajnalig tartó buliktól, vad dorbézolástól hangos az érdi utca, melyben Nagy Alekosz él, és ahol a hétvégén egy lövés is eldördült. Az esetről egy videó is kikerült az internetre, amin Alekosz barátnője hadonászik a görög fegyverével, majd kilő vele az erkélyről.

EZT OLVASTAD MÁR?

A Friss24 videóját maga Alekosz osztotta meg, ám a felvételt egy feljelentés nyomán nem sokkal később törölték az oldal kezelői.

Bár Alekosz állítja, hogy a riasztópisztollyal nem zavartak senkit, a szomszédok a -nak ennek ellenkezőjéről számoltak be.

„Nagyon ijesztő, ahogy lövöldöznek, és bár sosem volt haragosom, rájuk nagyon mérges vagyok! Nincs egy nyugodt perce az embernek, mert folyamatosan hangoskodnak, ráadásul a kutyám is nagyon megijedt” – mondta el a -nak a szomszédban lakó idős hölgy.

Az asszony már a kutyáját sem meri kint hagyni a kertben éjszakára, mert fél, hogy baja esik, ráadásul az állat retteg a másik házból hallható hangoktól.

Eközben a címlapon

Hogy mit mondtak még a szomszédok, elolvashatod a keddi napilapban! Keresd az újságárusoknál!