ÉLETMÓDI

A nagy tenyérteszt: tudd meg, milyen a valódi személyiséged

Milyen hosszú a gyûrûsujjad? Megvizsgáltad már a kézfejed? Többet árul el a személyiségedről, mint hinnéd...
  • Szerző: FÁB

Gondoltad volna, hogy nem csupán tenyered, de ujjaid is vizsgálatra méltók, ha arra vagy kíváncsi, mit is árulnak el rólad? Zárd össze tenyered, majd vedd szemügyre az ujjaid, és nézd meg, melyik rajzra hasonlít a legjobban a lentiek közül. Ha gyűrűsujjad hosszabb a mutatóujjnál, akkor A), ha rövidebb annál, akkor B), ha pedig egyforma hosszúságú a két ujj, akkor C) típusú ember vagy.

A) Bájos és gyakorlatias

Ha gyűrűsujjad hosszabb a mutatóujjadnál, akkor te bájos és ellenállhatatlan személyiség vagy. Kiváló a problémamegoldó képességed, képes vagy szinte bármilyen helyzetben feltalálni magad. Együtt érző alkat vagy, de ugyanakkor gyakorlatias is.

B) Magabiztos és céltudatos

Akinek mutatóujja hosszabb a gyűrűsujjánál, az általában rendkívül  magabiztos és céltudatos, nagyra értékeli a magányt. Utóbbi nem feltétlenül jelenti azt, hogy elzárkózó vagy befelé forduló lenne, de kedveli az elmélyült tevékenységeket és nem örül neki, ha ezekben megzavarják.

C) Békeszerető és konfliktuskerülő

Ha egyforma hosszúságú a mutató- és gyűrűsujjad, akkor lételemed a nyugalom és a béke. Hűséges és gyengéd vagy, szeretnél jól kijönni mindenkivel, környezeted gondoskodónak ismer. De vigyázz, mert van egy szenvedélyes oldalad is, melyet időről-időre szabadon kell engedned, hogy ne fojtsd magadba erősebb érzelmeidet se.

És ezeket olvastad már?