SIKK

2017-es nagy táska-mustra! Őrü­le­tes szí­nek és for­mák!

A táska nem csak prak­ti­kus és el­en­ged­he­tet­len kel­léke a min­den­na­pok­nak, de a divat szer­ves része is. Fon­tos ki­egé­szí­tője szet­tünk­nek, így na­gyon fon­tos, hogy mi­lyen da­ra­bot vá­lasz­tunk.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Idén szuperszínes és változatos stílusú darabok közül válogathatunk.A fazonok között megmarad a régóta trendi, óriási „zsáktáska”, ami szinte mindent elnyel és nyugodtan tárolhatjuk benne az egész életünket.

Fotó: 123RF

Ezekből inkább a klasszikus színek hódítanak majd, mint a barna, a fekete vagy a sötétkék. Megjelennek azonban a kissé bohókás és abszolút a nyár vidámságát, felhőtlenségét idéző meglepő formák és színkombinációk.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: 123RF

Találkozhatunk a kirakatokban dobozszerű, merevfalú darabokkal. Ezek lehetnek kör-, rombusz- vagy akár háromszög alakúak is. De egy nyáresti bulizáshoz akár üdítőital formájút is választhatunk, ami pont olyan, mint amit a moziban a nagy menühöz kapunk.

Fotó: 123RF

Meglepő módon lassan visszakúsznak a kisméretű táskák is, amiben maximum csak a pénztárca és a telefon fér el.Viszont színben, mintában és kialakításban ezek is extrémek és őrületesen dögösek lesznek. Tökéletes kiegészítői az egyszerű szetteknek, akár a farmer, fehér póló kombinációnak is.

Fotó: 123RF

A táskadivatnál azonban nem csak a táskáról beszélünk. Sokan nem tudják, de nagyon fontos, hogy a cipő passzoljon a választott darabhoz. Érdemes színben, vagy anyagban ugyanolyat vagy legalábbis hasonlót viselni. Legyünk bátrak, találjuk meg az egyéniségünkhöz illőt, és viseljünk minél színesebb és változatosabb darabokat!

Fotó: 123RF
címkék: