RIPOSTER

150 köbméter szemetet dobáltunk szét szilveszterkor Budapesten

Az FKF dolgozói reggel hatkor kezdték a munkát és kora délutánig folyamatosan dolgoztak, hogy eltûntessék azt a hatalmas szeméthegyet, amit a bulizók hagytak maguk után az utcán... Persze nem jutottak el mindenhová, de ez csak idő kérdése... A mennyiség így is döbbenetes!
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) közleménye szerint az óév búcsúztató közterületi rendezvények helyszínein - többek között a Vörösmarty téren, a Hősök terén, a Kis- és Nagykörúton - továbbá a Boráros téri, Ferenc körúti, Blaha Lujza téri, Nyugati téri, Kálvin téri, Deák téri, valamint az Astoria aluljárókban és azok környékén január elsején reggel 6 órakor kezdték meg kézi és gépi erővel a takarítást, melyet a kora délutáni órákra fejeztek be az FKF dolgozói. - írta az MTI.

Emellett hajnalban több útvonalon - döntően a külső városrészekben - síkosság mentesítésre is szükség volt. A feladatokat 300 emberrel és 30 takarító-, szállító-, illetve téli célgéppel végezte a társaság.

A fővárosban az év első napján az FKF hulladékszállító gépjárművei a hétfői program szerint végzik a kommunális, illetve a szelektíven gyűjtött anyagok elszállítását - olvasható a közleményben.

címkék:
És ezeket olvastad már?