6 éve

Vona Gábor egy hírhedt török terrorszervezet tiszteletbeli tagja

Korábban, még a cukiságkampány elõtt, õ maga dicsekedett el a Szürke Farkasok barátságával. Amit a mai napig kitartóan ápol.

Lájkokkal és bátorító kommentekkel halmozták el például török szélsőségesek azt a fotóját, amit ő maga posztolt a Facebookon.

Vona a képen döbbenetes módon egy  gyilkos terrorszervezet, a Szürke Farkasok kézjelét mutatja! Egy olyan szervezetét, ami ma az illegális migráció, az embercsempészet fő szervezője és haszonélvezője!

A %RIPOST% információi szerint a Jobbik elnöke  törökországi előadókörútja során került szoros kapcsolatba a Szürke Farkasokkal. Értesülésünk szerint tiszteletbeli taggá is fogadták! Ezt köszönte meg a hírhedt kézjelet mutató fényképpel.

Mit tudni a Szürke Farkasokról?

Az ő egyik emberük próbálta megölni II. János Pál pápát is...

Vona  közvetlenül a török útja után  maga posztolta a képet, amin a Szürke Farkasok köszöntésével üdvözli híveit. Ezzel a gesztussal viszonozta, hogy a szervezet tiszteletbeli taggá fogadta.

 

A kép alatt több olyan hozzászólás is feltűnt, amelyben a pártelnököt magát szürke farkasnak titulálják a szervezet hívei, ezzel is visszaigazolva Vona tagságát.

Aki ettől a török úttól számíthatóan még inkább rajong a terrorszervezethez hasonló militáns csoportokért. Innen az ötlet, hogy a Jobbik-alkalmazott Barcsa-Turner Gábor Farkasoknak nevezze el a Jobbikhoz ezer szállal kötődő kiképző alakulatot.

A Szürke Farkasok vezére a Gellért szállóban lakott

Vona Gábor egy régi, több évtizedes  magyar kapcsolatot elevenített fel a Szürke Farkasokkal. Ami a migránskérdés fényében azért is megdöbbentő, mert

a Szürke Farkasok ma  elsősorban az embercsempész tevékenységéről ismert. Jórészt vezetői fölözik le  a török menekülttáborokból induló, precízen irányított tevékenységet.

A terrorszervezet  már a kommunista időkben is embercsempészettel foglalkozott, jó kapcsolatot ápolva például Kádár János idején a magyar titkosszolgálatokkal.

Az erről szóló, a Hamvas intézet által kiadott tanulmánykötetet elsőként a 444.hu mutatta be. A Szürkék és farkasok a vörös árnyékában című kötet dokumentumokkal bizonyítja, hogy már 30 évvel ezelőtt is nagyon komoly üzlet volt embereket csempészni Törökországból Németországba, és Magyarország akkoriban is fontos tranzitország volt. A Szürke Farkasok fegyverrel és heroinnal is foglalkoztak, sőt olajat is szőkítettek Magyarországon. Vezérük, Ismail Oflu éveken át a magyar titkosszolgálatok támogatását élvezve a Gellért szállóban lakott.

Dedikált kép a Szürke Farkasokról

Vona a cukiságkampány óta titkolni igyekszik a Szürke Farkasokhoz fűződő kapcsolatait, de persze soha nem tagadta meg azokat.

A %RIPOST% jobbikos körökből származó információi szerint a közelmúltban is fogadott egy törökországi küldöttséget. Tagjainak az alábbi , őt a Szürke Farkasok szimpatizánsai és vezetői között ábrázoló képet adományozta, ami tiszteletbeli taggá avatásakor készült Törökországban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!