Létrehozva: 2016.06.03.

Ufót fotózott a magyar háziasszony ejtőernyőzés közben!

A napiufo.hu egyik olvasója osztotta meg különös történetét a portállal, ami mellé ráadásul fotókat is mellékelt! Ejtõernyõs tandemugrását végigfotózták, ekkor még nem sejtette, hogy valami különös dolog is kerül a felvételekre...

Biztos neked is megfordult a fejedben, hogy milyen jó lenne ejtőernyővel kiugrani egy repülőből, és szabadon zuhanni a szédítő magasságban. A napiiufo.hu egyik olvasója, (aki személyazonossága titokban tartását kérte, nevezzük csak M.-nek) szintén szerette volna megtapasztalni ezt az élményt. 

Mivel a kezdőket nem engedik egyedül ugrani, ezért csak a tandemugrás jöhetett szóba. Ekkor az ember egy tapasztalt ejtőernyőssel együtt ugrik ki a gépből közös ernyővel. Egy kísérő pedig, ha igényli a kuncsaft, végig videózza vagy fényképezi az eseményt, hogy az bármikor visszanézhető legyen. Így volt ez akkor is...

"Pár éve volt a szegedi repülőtéren egy tandemugrásom, és az akkor készült képeken vannak olyan dolgok, amikre eddig még nem kaptam senkitől magyarázatot... az egyiken a repülőgép előtt van egy különös tárgy, a másikon ennek a tárgynak az árnyéka látszik a földön..."

"Sok képen, ahol a is Nap látható, furcsa objektum figyelhető meg... Lehet, hogy csak én magyarázom be magamnak, hogy nem csak a mi repülőnk volt ott akkor... az biztos, hogy felhőtlen volt az ég. Amikor pedig ki kellett volna ugrani, valami közbejött, és a fotós-videós furcsán kezdett viselkedni, nem is tudott kiugrani a megfelelő időben, és földet éréskor sem velem foglalkoztak, hanem félrevonulva az oktatóval, sokáig valami nagyon fontosnak tűnő dologról beszélgettek!"

M. ekkor még nem tudta, hogy mit vett észre a fotós, és hogy mit fog látni a képeken. Csak később, amikor megnézte a fényképeket, esett le neki, hogy itt bizony valami nagyon furcsa dolog történt.

"Megírtam már a történetemet két ufókutatónak is, de nem igazán volt véleményük, olyan ügyben is érdeklődtem, hogy esetleg a propellert látjuk-e a képen, mert néha csalnak a felvételek. Bár egy kicsi felhő sem volt, tehát a földön az árnyék nem felhőé..."

Több képen pedig a Nap mellett egy különös fényes 'valami' látszik.

"Felkerestem az ejtőernyős-oktatót, akivel tandemet ugrottam, neki is elmondtam az észrevételeimet, próbáltam információkat kicsikarni belőle, de idegesen hárította a dolgot! Azt mondta, neki nincsenek meg a képek... "

Ha ufóvadász szemszögből nézzük a fotókat, amelyeken a Nap közelében látható az azonosítatlan repülő objektum, könnyen lehet, hogy valóban idegenek járműve volt a közelben, aminek álcázását az erős napfény fedte fel. Ilyen esetekben az ufók azonban szabad szemmel szinte észlelhetetlenek, az erős napfény amúgy is elvakítja az embert.

A pilótafülkéből látható különös tárgy szintén lehet, hogy egy korong alakú repülő tárgy volt, de oldalról fotózva, azért tűnik csak egy csíknak a képen. Ha árnyékot vetett a földre, akkor pedig nem volt álcázva... és a pilóta is jól láthatta! Talán később pont ezért viselkedtek olyan furcsán...

Ha szkeptikusan állnánk a dologhoz, egy mondattal cáfolnánk minkét jelenséget: bizony a repülő propellere van a képeken, a Nap mellet látható folt pedig egyszerű lencsefolt, egyfajta optikai jelenség, ami a fényképezőgép lencséjén keletkezik erős fényforrás hatására...

Ebből is látszik, hogy megcáfolni sokkal egyszerűbb valamit, mint bebizonyítani róla, hogy valójában mi lehet az!

Forrás: napiufo.hu

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megalázta Szoboszlai csapatát a sportvilág 17 éves szupertehetsége

origo.hu

Döbbenet a Lidlben, fegyveres rendőrök rohantak ki a helyszínre

borsonline.hu

Fejlemény: pár hónapon belül kitoloncolhatják Harry herceget Amerikából

mandiner.hu

Csak Szlovákia maradt Magyarország mellett – fontos szövetséges fordított hátat

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

origo.hu

Ördög Nóra hatalmas bejelentést tett - kép

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BIZARR

Sokkoló pillanatok: maguktól mozogtak a ruhák a szekrényben

BIZARR

Sokkot kapott az apa: szellem akarta elragadni alvó kisfiát - Fotó

BIZARR

Rémisztő, mit talált a térképet böngészve: videón a felfedezés

BIZARR

„Az idegenek lilák és nem zöldek” – állítja egy új tanulmány

BIZARR

Figyelmeztet a jós: még ma megtörténik az elképzelhetetlen

BIZARR

Előkerült egy 55 évvel ezelőtt írt cetli a kanapé mögül, felfedte a jövő titkait

BIZARR

Figyelmeztet az élő Nostradamus: hamarosan új fenyegetéssel kell szembenéznünk

BIZARR

Dermesztő jóslattal ált elő az élő Nostradamus: ez vár ránk még idén